Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2020

14 лютого відбудеться концерт «Пісні народжені війною» групи «Саланг»


Щотижнева оперативна нарада (11 лютого 2020 року)


11 лютого 2020 року відбулася щотижнева апаратна нарада. Провів нараду заступник міського голови Володимир Зінченко, який поінформував про зустрічі з мешканцями багатоквартирних будинків.

У зв’язку зі вступом у дію ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» від 9 червня 2018 року №281-9IVII, ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» від 14 травня 2015 року № 417 Гребінківський ККП найближчим часом буде вимушений зняти з балансу всі багатоквартирні будинки відповідно до постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків» від 20 квітня 2016 року №301, а співвласники багатоквартирних будинків повинні визначитись із формою управління свого будинку (створити ОСББ або вибрати управителя).


Щотижнева оперативна нарада (11 лютого 2020 року)
 

На зустрічах з мешканцями було роз’яснено алгоритм дій зняття будинку з балансу.

Також обговорили підготовку до чергової 31 сесії міської ради, стан виконання бюджету об’єднаної громади та проведені роботи з благоустрою та інші.

Далі були озвучені заходи, заплановані найближчим часом, а саме: 14 лютого о 16.00 у міському будинку культури відбудеться концерт «Пісні народжені війною» групи «Саланг», присвячений до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.


Щотижнева оперативна нарада (11 лютого 2020 року)
 

А 15 лютого о 10.00  біля пам’ятного знаку на честь загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших держав відбудеться мітинг та покладання квітів.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.


Щотижнева оперативна нарада (11 лютого 2020 року)


Схожі матеріали:
👁 694
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ