Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.09.2015

183 тисячі полтавських родин отримали право на субсидію


Програма житлових субсидій не втрачає своєї актуальності


183 тисячі полтавських родин отримали право на субсидіюПрограма житлових субсидій не втрачає своєї актуальності, а перед початком опалювального періоду набуде ще більшої важливості, оскільки це вагома допомога населенню у сплаті за комунальні послуги.

21 вересня під час апаратної наради начальник Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської ОДА Людмила Корнієнко повідомила, що до органів соціального захисту населення вже звернулося 190 тисяч сімей Полтавщини (це 31% від всіх сімей області). 183 тисячам родин працівники соцзахисту вже визначили право на отримання субсидій.

Три райони — Полтавський, Миргородський та Шишацький — відстають у питанні охоплення сімей субсидіями від загального показника області в 31%.

— Це свідчить про те, що в цих районах не провели на належному рівні організаційні заходи для максимального виявлення родин, які можуть претендувати на отримання субсидій, — повідомила Людмила Корнієнко.

Вона зазначила, що до опалювального періоду потрібно максимально прийняти заяви від потенційних отримувачів субсидії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинський радник Авакова розповів про особливості поліції на Полтавщині

Перед початком опалення кожній сім’ї, яка отримала субсидію, вручать повідомлення щодо розміру субсидії.

Валерій Головко звернувся до голів райдержадміністрацій:

— Від того, як ми забезпечимо виконання цієї програми, буде залежати чи не марно провели важку роботу працівники Департаменту соцзахисту. Люди, які мають право на субсидію, отримають ці гроші, щоб заплатити за житлово-комунальні послуги.

Схожі матеріали:
👁 1179
Категорія: Актуально
Теги: субсидія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ