Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.12.2015

1 грудня 2015 р., розпочало свою діяльність ПАТ «Укрзалізниця»


Старт за графіком


ПАТ «Укрзалізниця»1 грудня 2015 р., у встановлений Урядом термін, розпочало свою діяльність

ПАТ «Укрзалізниця». Локомотиви, вагони, колії, стрілки, світлофори, вокзали, а головне — всі залізничники відтепер працюють у єдиній компанії, яка називається ПАТ «Укрзалізниця». Від цього моменту саме новостворена структура організовує та забезпечує залізничні перевезення.

Масштаб цієї події важко переоцінити, адже відбулася не просто зміна вивіски. В Україні створено одну з найбільших компаній Європи. На світ з’явилася корпоративна структура, яка налічує понад 300 тис. співробітників та перевозить до 80 % вантажів і понад 50 % пасажирів у країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: українці вважають корупцію найбільшою загрозою для національної безпеки

Щоб об’єднати всі залізниці та підприємства галузі у єдину потужну компанію — ПАТ «Укрзалізниця», була проведена величезна нормотворча та організаційна робота. І саме це, а також дисциплінованість та професіоналізм залізничників дали можливість забезпечити безперебійний режим роботи галузі, навіть в умовах переходу управлінських важелів від Державної адміністрації залізничного транспорту до ПАТ «Укрзалізниця». Ця компанія, не зайвим буде нагадати, також державна, оскільки 100 % її акцій володіє Уряд України.

Тож з першим зимовим днем усі колеса Української залізниці і надалі обертаються, а локомотив реформ з цієї дати тільки починає свій рух, адже створення і початок роботи ПАТ «Укрзалізниця» — лише перший важливий крок на шляху змін, які мають на меті створення сучасної інвестиційно привабливої компанії.

Схожі матеріали:
👁 918
Категорія: Актуально
Теги: ПАТ «Укрзалізниця», Укрзалізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ