Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2020

1 вересня розпочинається масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників


З 1 вересня буде розпочато проведення інспекційних відвідувань


З метою забезпечення ефективного контролю за оформленням трудових відносин та на виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка, у Полтавській області активізовано інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання.


Виявлення неоформлених працівників


У серпні поточного року Управлінням Держпраці у Полтавській області спільно з органами місцевого самоврядування, яким делеговані повноваження здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, Державної податковою службою, Пенсійним фондом, Державною службою зайнятості проводиться інформаційно – роз’яснювальна кампанія щодо запобіганню використання незадекларованої праці суб’єктами господарювання всіх форм власності у сферах оптової та роздрібної торгівлі, в тому числі пальним, сільського господарства, тимчасового розміщування й організації харчування, будівництва, надання послуг, транспорту.

З 1 вересня 2020 року, по завершенню інформаційно – роз’яснювальних заходів, в області буде розпочато проведення інспекційних відвідувань з питань законодавства про працю в частині належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Уповноважена особа з питань здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення на території Гребінківської ОТГ, тел.: (05359) 21-4-64

 

Схожі матеріали:
👁 730
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: інспекційна кампанія, трудові відносини, неоформлені працівники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ