Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.04.2017

22 квітня - Всесвітній День Матінки Землі


22 квітня на всій планеті пройшли акції з нагоди Всесвітнього дня Землі


22 квітня - Всесвітній День Матінки Землі22 квітня на всій планеті пройшли акції з нагоди Всесвітнього дня Землі. Колектив вчителів та учнів Олександрівської школи (Пирятинський район) теж не залишився осторонь. Про це повідомляє Пирятинська міська рада.

В усіх класах пройшли виховні години під девізом: „Хай живе загальний мир у всьому світі!“.

Ці слова записані на Дзвоні миру, який знаходиться в штаб-квартирі ООН. Він був відлитий з монет, які пожертвували діти з усіх континентів. А також у нього вплавили ордени і медалі з різних кінців світу.

Про це та інше діти дізналися з енциклопедій, книг та журналів, підібраних учителями та бібліотекарем. Старшенькі четвертокласники прибирали подвір’я школи, а вчителі насаджували дерева в шкільному саду.
Всі разом, і вчителі, і діти, навідались до наймальовничіших куточків подвір’я навчального закладу.

Обняли подружку - берізку, заглянули на клумбу, де вже витяглися списи конвалій, понюхали тюльпани, доторкнулися ніжного абрикосового та яблуневого цвіту, помилувалися кульбабками та пшінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині відбулися змагання обласної спартакіади серед допризовної молоді

На завершення учениця 3 класу Аліна Дронишинець пройшла по школі з маленьким шкільним дзвоником.
Його мелодійний передзвін лунав для всіх як частина великого Дзвону Миру, як своєрідний символ вічного братерства і миру на Землі, як заклик до дії в ім’я збереження Людини, Культури і Життя на нашій планеті.
Вчителі Олександрівської школи вірять в те, що цей день залишив у серцях вихованців краплину любові до Матінки-Землі, бажання оберігати і примножувати її багатства.

 

 

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 696
Категорія: Прес-реліз
Теги: Олександрівська школа, Пирятинський район, Всесвітній День Землі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ