Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.11.2017

22 позачергова сесія міської ради сьомого скликання


Депутати розглянули всі заплановані питання, винесені на сесію


У вівторок, 7 листопада, відбулася остання позачергова двадцять друга сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання. засідання провів міський голова Віталій Колісніченко.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати міської ради, начальники відділів міської ради, працівники виконавчого комітету міської ради, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання міський голова привітав депутата Деркача Дмитра Олеговича, який протягом тривалого часу виконував завдання із захисту Батьківщини на сході, висловив слова подяки за внесок у справу захисту територіальної цілісності України.

Як і завжди, всі питання порядку денного сесії були опрацьовані у депутатських комісіях. Тож голосували за більшість з них без обговорень. Традиційно депутати заслухали інформацію про виконання бюджету міста за 10 місяців та внесли зміни до  бюджету міста  на 2017 рік.

За підсумками 10 місяців 2017 року бюджет міста виконано на 112,5%, перевиконання склало  1 601 859 грн., і це дало змогу збільшити видатки на реалізацію міських Програм:
 
Прграми соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік, виділивши кошти  на придбання новорічних дитячих подарунків для дітей учасників АТО, дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади; на співфінансування водогонів на Деповському селищі, капітальний ремонт центральних тепломереж міста, заміну покрівлі багатоквартирних будинків, заміну вікон на сходових клітинах в багатоквартирних будинках, влаштування тротуарної плитки, на облаштування дитячих, спортивних майданчиків;   

Програми покращення благоустрою м. Гребінка на 2017 рік;

Програми соціального захисту окремих категорій населення міста на 2017 рік;

Програми організації громадських оплачуваних робіт у м. Гребінка на 2017 рік;

Програми розвитку футболу в місті на 2017 рік;

Програми розвитку та популяризації настільного тенісу в місті гребінка на 2017 рік.

Депутати затвердили проект рішення міської ради «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб у м. Гребінка на 2018 рік», затвердили розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період: про внесення змін до бюджету міста на 2017 рік, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської  Програми соціального захисту окремих незахищених  категорій населення міста на 2017 рік, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів їх сімей на 2017 рік.

На засіданні депутатами було розглянуто та прийнято ряд рішень щодо земельних питань: про надання дозволу громадянам та юридичним особам на виготовлення документації із землеустрою,  передачу земельних ділянок у власність та інші питання.

Депутати розглянули всі заплановані питання, винесені на сесію.

Після розгляду всіх питань міський голова Колісніченко В.І. звернувся до присутніх з заключним словом.

Сказав, що це остання сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання, відбулися перші вибори до Гребінківської об’єднаної територіальної громади, тому невдовзі розпочне роботу новий депутатський  склад.

Віталій Іванович нагадав усім депутатам про важливість виконаної роботи, подякував усім  за плідну співпрацю, побажав мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у справах.

Схожі матеріали:
👁 1075
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, Гребінка, депутати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ