Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.09.2021

25 копійок здавай – дітям допомагай!


Об'єднаймо сили усієї країни заради майбутнього для сотень українських дітей!


Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» запрошують з 1 по 30 вересня 2021 року долучитись до акції «Монетки дітям», аби у простий та веселий спосіб зібрати монети та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.


25 копійок здавай – дітям допомагай!
 

Щодня три сім’ї в Україні дізнаються, що у їхньої дитини рак, і залишаються віч-на-віч з хворобою. Подолати дитячий рак можна лише разом, підставивши плече допомоги родинам онкохворих дітей.

Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас вони й досі лежать у скарбничках без діла. Кожна така монета, кожні 25 копійок – це крок назустріч здоровому дитинству для сотень онкохворих дітей.

Об'єднаймо сили усієї країни заради майбутнього для сотень українських дітей!

Заради майбутнього України!

Як долучитися до акції?

Щоб долучитися до акції, занесіть монети номіналом у 25 копійок у найближче відділення банку-партнера ( у Гребінці це Приват Банк, вул. Євгена Гребінки, 3) та перекажіть кошти на рахунок фонду «Таблеточки».

Схожі матеріали:
👁 1003
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: акція, Монетки дітям




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ