Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2016

27 січня співачка Ярослава Руденко святкувала свій День народження


Співачка Ярослава Руденко розповіла, як її вітали з Днем народження, та хто був першим


27 січня співачка Ярослава Руденко святкувала свій День народження27 січня святкує День народження Заслужена артистка України, солістка Національної філармонії України Ярослава Руденко. Говорить, що перші вітання отримала ще серед ночі, а від рідних теплих слів чекає з 10 години, оскільки така домовленість в її родині.

День народження святкує Ярослава Руденко: хто і як вже привітав співачку

– Першою мене привітала співачка, вінничанка Ярослава Пилипенко. Це чистої душі дівчина, щира українка. Я з нею познайомилася на показі мод відомої дизайнерки Світлани Теренчук, – написала у відповіді Ярослава Руденко. – Дуже багато вітало мені і незнайомих людей,а також моїх однокласників, однокурсників, колег. Також приємним сюрпризом було привітання від хлопців із АТО. Вони мене з усіма святами вітають. Приємно, що друзі не забувають. Все ж таки День народження – це особлива подія. Тому хочеться отримати привітання і від тих людей, які істинно мені дорогі! Традиційно о 10 годині вітає моя родина. А вона у мене справді велика!!! У нас така домовленість: не раніше 10 ранку, бо я ще сплю!

Чоловік і мама завжди офіційно вітають, бабуся з дідусем - плачуть. Кажуть, що я недавно було ще маленька, а тепер виросла...Але це звичайно сльози радості! Сестра Ніна кожен рік мені робить сюрпризи. Вона завжди оригінальна. Минулого року мені подарувала копію свого екзаменаційного листа, де все здала на відмінно. Про кращий подарунок мені годі було мріяти! Також телефонували і вітали мої односельці, земляки! Завжди приємно почути рідний полтавський говір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ​Как отличить грипп от ОРВИ

Так по-домашньому, по-простому! От найоригінальнішим привітанням вразила мене моя землячка, яка сказала: ,,З Днем народження! Ти оце там крутишся в Києві, то передай Президенту, хай нам пенсії добавить. Бо немає за що жити! Грошей вистачає тільки за газ заплатити!!" Тому я, користуючись можливістю, звертаюсь до Петра Олексійовича: Допоможіть пенсіонерам! Збільшіть пенсії! Зараз дуже важко їм жити. Люди просто виживають...

– Всі мене впереддень свята запитували, який подарувати дарунок, – пише співачка. – Але чесно, все є! Головне, щоб усі були здорові та щасливі! Щоб зупинили війну! Ну скільки можна. Яке ж те свято, коли людей вбивають... Наших чоловіків, батьків, дітей. Наш український народ. І якщо правда, що в День народження прохання здійснюються, то я попрошу одного – миру! Миру нашій Україні!!!

Схожі матеріали:
👁 1607
Категорія: Прес-реліз
Теги: День народження, співачка, Ярослава Руденко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ