Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.03.2014

5 тис. чоловіків прийшли до полтавських військоматів захищати Україну


У військкомати Полтавської області звернулося близько 5 тисяч осіб


5 тис. чоловіків прийшли до полтавських військоматів захищати Україну

У військкомати Полтавської області звернулося близько 5 тисяч осіб, які заявили про бажання стати на захист територіальної цілісності України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова обласної ради Петро Ворона.

”На сьогодні в військкомати області звернулося близько п`яти тисяч чоловік. Відбулася нарада з керівниками силових структур, визначено план дій з формування підрозділів Національної гвардії України на території області. Цим питанням займаються військові за участю представників депутатського корпусу обласної ради та громадськості», - сказав Ворона.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: До районного військкомату в Гребінці йдуть записуватись у добровольці

Він зазначив, що сьогодні в області спостерігається унікальний сплеск патріотизму і полтавці готові захистити батьківщину від агресора.

За словами Ворони, ті земляки, які за віком не підлягають мобілізації, але яких хвилює доля рідної землі і свого народу, можуть записатися в резерв Національної гвардії. «Я сьогодні піду і обов`язково запишуся в Національну гвардію», - зазначив голова облради.

fakty.ictv.ua


Схожі матеріали:
👁 877
Категорія: Актуально
Теги: україна, військкомат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ