Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.07.2018

Акція „Школярик” розпочинає свою роботу


В 2017/2018 навчальному році заклади загальної середньої освіти району приймуть до себе 73 першокласника


Акція „Школярик” розпочинає свою роботуАкція „Школярик” організована з метою надання підтримки сім’ям із соціально вразливих груп у підготовці дітей до нового навчального року, сприяння реалізації їх законних прав  та інтересів, що визначені Законом  України  „Про охорону дитинства”, здійснення соціального патронату  та соціальної адаптації дітей у суспільство, якісного покращення їх життя.

В 2017/2018 навчальному році заклади загальної середньої освіти району приймуть до себе 73 першокласника. Серед яких 3 – діти учасників бойових дій та 29 дітей з багатодітних родин. Саме ці діти отримають подарунки –  це набори канцтоварів: зошити, щоденники, теки, фарби,  шкільне приладдя, словом, все що  необхідно для навчання в школі. До формування наборів підходимо виважено, - кажуть організатори акції: відповідно до віку та статі дитини.

  Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації вважає, що проведення подібних заходів сприяє розвитку благодійництва та гуманності, дає можливість краще здійснювати державну політику, щодо соціального захисту та підтримки дітей пільгових категорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мій улюблений світ — без насильства

  Така підтримка має систематичний характер: районною владою щороку здійснюється привітання першокласників з початком нового навчального року; привітання з нагоди Великодніх свят; з нагоди новорічних та різдвяних свят діти також отримують солодкі подарунки та запрошення на головну ялинку області.
 
 

Схожі матеріали:
👁 763
Категорія: Шкільний екран
Теги: Першокласник, Школярик, акція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ