Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.08.2019

Акумулятори для автомобіля


Заводський акумулятор здатний працювати до 5 років


Ясно, що без акумулятора Ваш автомобіль не зрушиться з місця. Тому особливо важливо підібрати відповідний агрегат до свого авто, щоб він служив впродовж тривалого часу без необхідності заміни.

В середньому, сучасні акумуляторні батареї експлуатуються на легкових автомобілях біля 5-и років. Але, при тривалих простоях машини, систематичних розрядках із-за збоїв системи електроживлення, вони підлягають заміні набагато раніше.

Акумулятори для автомобіля
 

Що варто врахувати при виборі акумулятора для автомобіля?

При підборі акумулятора для авто треба враховувати його габарити, пусковий струм і місткість.

Велике значення має полярність АКБ, тобто розташування його плюсової та мінусової клеми, оскільки у європейських і азіатських автомобілів ці параметри відрізняються.

Місткість акумуляторної батареї не повинна відрізнятися від рекомендованого значення більш ніж на 5 Ah. Установка акумулятора зниженої місткості утруднить його роботу в штатному режимі, він в короткий термін вийде з ладу, а його постійний перезаряд приведе до оплавлення активної маси і прискореного руйнування його пластин.

Купувати АКБ з більшою місткістю теж недоцільно. Це не дасть якогось відчутного ефекту, окрім додаткових витрат.

Ідеальної для використання акумуляторної батареї стандартного типу вважається температура 27 oC. У таких умовах вона видає 100% своєї потужності. З сильним пониженням температури, наприклад, до − 20 oC, стартові показники втрачають до 60% своїх характеристик, і решти 40% вже бракує для запуску мотора. Тому для роботи в суворому кліматі потрібна батарея з відповідною місткістю, або навіть з трохи більш високими характеристиками

На сайті https://magazun.com/akkumulyatori/ представлені акумулятори для легкових, вантажних автомобілів.

Продукція, представлена на сайті, розбита по категоріях, брендах, характеристиках, тому підібрати потрібну модель акумулятора буде просто навіть новачкові.

Враховуючи вищеперелічені правила і варіанти підбору, купити акумулятор для автомобіля в інтернет-магазині magazun.com - це швидко, надійно і економно. Важливо пам'ятати, що заводський акумулятор здатний працювати до 5 років. Намагайтеся перевіряти рівень електроліту, не допускати повного його розряду і замерзання. Дотримуючись цих простих правил, ви подовжуєте життя акумулятору і економите свої засоби.

Схожі матеріали:
👁 807
Категорія: Прес-реліз
Теги: акумулятор, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ