Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.01.2016

Альтернатива комп'ютеру - ковзанка!


При зустрічі на ковзанці старше покоління з ностальгією згадує дитячі роки


Альтернатива комп'ютеру - ковзанка!Шкільні та студентські канікули для гребінківців пройшли не марно. Адже знову з'явилася можливість активно відпочивати на свіжому повітрі. Та й дорослі після святкових столів з задоволенням бігли поправити здоров'я, ще й зайві кілограми скинути.

При зустрічі на ковзанці старше покоління з ностальгією згадувало дитячі та юнацькі роки, коли після школи всі мчали кататися на ковзанах.

Хто розчищав хокейний майданчик на річці чи ставку, хто поспішав на стадіон. У маленькому приміщенні всі змерзлі грілися біля буржуйки. Та ні мороз, ні холод не псувапи настрій тим, хто любить лід.

Так було і цієї зими. Та щастя від катання на ковзанці стало лімітованим. Графік роботи розбили по дві години, а не досхочу. Та й після перерви цього ж дня гроші за нову порцію адреналіну потрібно знову викладати.

Але це ніяк не злякало людей, і на денний сеанс, і на вечірній збиралося багато бажаючих. Навіть, в негоду ковзанка працювала. Весь колектив спорткомплексу докладав чималих зусиль, щоб залити льодовий майданчик та розчистити сніг.

З першого дня роботи ковзанки на лід вийшли студенти Сергій Тищенко, Олександр Молоток, хлопці вміло та залюбки катаються. Сашко ще й братика навчає стояти на ковзанах. А Захар Мірошниченко, випускник гімназії, ще в шкільні роки грав у хокей, тож і зараз демонструє "трюки" на льоду.

Хлопців підтримують дівчатка Катя Кухарчук та Єсенія Марченко. А ось подруги Даша Бібікова та Аліна Бесчаснова - шестикласниці загальноосвітніх шкіл міста на ковзанах стоять змалечку. Даша в чотири роки почала кататися, Аліна - в 6 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяний вертеп у виконанні дошкільнят

Тож на канікулах дівчатка жодного дня не пропустили похід на ковзанку. А першим вчителем для четвертокласниці з гімназії Ані Гусак став тато Женя. Батько навчив доньку кататися на ковзанах, коли їй було 7 років. А однокласниці Настя Педоряка та Світлана Липова мешкають в одному будинку, тому щодня шлях до ковзанки долають разом. Кататись на ковзанах для дівчат - кращий відпочинок.

Декілька років тому, коли ковзанка відновила своє життя в місті, більшість гребінківців придбали собі та своїм дітям ковзани. Але діти підростають, і не завжди батьки можуть придбати нові ковзани.

Тому при ДЮСШа діє пункт прокату ковзанів. Вартість прокату 1 пари ковзанів становить 10 грн. за 1 годину. Підбирає та видає ковзани Руслан Лушняк.

Як добре, що з'явилася альтернатива комп'ютеру! Діти з червоними щічками, що рухаються та дихають свіжим повітрям, викликають захоплення у батьків.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 880
Категорія: Шкільний екран
Теги: ковзанка, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ