Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.12.2018

Апаратна нарада (11 грудня 2018 року)


На щотижневій нараді було обговорено заходи, заплановані на найближчий час


Апаратна нарада (11 грудня 2018 року)11 грудня 2018 року відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради, начальниками комунальних підприємств, в.о. старост.

Розглянули найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. На початку наради йшлося про виконання розпорядження голови ОДА «Про забезпечення системи заходів оборони у Полтавській області» та розпорядження військового комісаріату про оповіщення військовозобов’язаних, які перебувають на військовому обліку у Гребінківському військкоматі, для звірки облікових даних.

Далі звернули увагу на грошові виплати, які проводяться відповідно до розпоряджень міського голови до Дня людей з інвалідністю, Дня Збройних Сил та Дня вшанування ліквідаторів ЧАЕС. Інформація не доходить до всіх отримувачів цієї матеріальної допомоги, тому вирішено звернутися до депутатів міської ради та представників громадських організацій з проханням поінформувати цих людей.

Обговорили заходи, заплановані на найближчий час. Зокрема: 17 грудня о 15.00 у залі засідань Гребінківської міської ради (м.Гребінка, вул. Ярослава Мудрого, 35 ) відбудуться громадські слухання на тему “Стратегія розвитку Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади”; 21 грудня пройде чергове засідання 15 сесії міської ради.

В ході наради акцентували увагу всіх розпорядників бюджетних коштів щодо надання пропозицій на підготовку всіх потреб у фінансуванні на 2019 рік. Також Гребінківському ККП доручено звернути особливу увагу та вжити невідкладних заходів щодо боротьби з ожеледицею та обледенінням і провести роботу з пошуків сучасних реагентів для посипання вулиць.

За результатами наради надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 

Апаратна нарада (11 грудня 2018 року)

 

Апаратна нарада (11 грудня 2018 року)

 

Апаратна нарада (11 грудня 2018 року)



Схожі матеріали:
👁 954
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, Заходи, нарада, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ