Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.07.2020

Apple роздасть хакерам смартфони


Пристрої отримають хакери, які уклали з корпорацією спеціальний договір


Захід підготовлений в рамках програми Security Research Device Program. Розробники в рамках угоди будуть шукати уразливості разом з експертами з кібербезпеки.

Пристрої отримають хакери, які уклали з корпорацією спеціальний договір. Їм будуть представлені особливі версії iPhone з спрощеним доступом до системі.

Apple роздасть хакерам смартфони
 

Хакери повинні будуть моделювати сценарії злому, а також розробляти способи захисту. У смартфонах на iOS буде дозволено виконати практично будь-який запит, а сам iPhone надійде в користування на один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Telegram з'явилася нова корисна функція

Хакер повинен буде передавати в Apple записи про свої спостереження. Однак користуватися пристроєм в якості звичайного телефону заборонено.

Відомо, що відносини між Apple і представниками кібербезпеки не складалися до сих пір. Розробники неохоче ділилися інформацією про iOS. Через це хакери навчилися самостійно зламувати смартфони Apple.

Схожі матеріали:
👁 1226
Категорія: Технології
Теги: кібербезпека, Apple, iPhone, смартфон, хакер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ