Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.04.2021

Арешт за голу фотосесію. Коли відпустять 12 українок у Дубаї?


У Дубаї заарештували натовп дівчат, які вийшли голими на балкон


Дубайська поліція затримала дванадцять громадянок України, повідомили у МЗС України. Вони оголеними брали участь у фотосесії на балконі в Дубаї.

У вівторок дівчат відвідав український консул, кажуть в МЗС. Він також зустрівся із керівництвом департаменту кримінальних розслідувань Дубаю.


У Дубаї заарештували натовп дівчат, які вийшли голими на балкон
 

Правоохоронці підтвердили, що причиною затримання українок стало порушення норм моральної етики та поширення в соцмережах фото і відеоматеріалів непристойного характеру.

Відповідно до законодавства ОАЕ, покаранням за скоєння такого правопорушення може бути штраф у розмірі близько 1300 доларів США та депортація.

Раніше була інформація, що українкам може загрожувати в'язниця. Дипломати кажуть, що умови утримання українок у слідчому ізоляторі прийнятні.
 
"Вони забезпечені їжею, медичним наглядом", - розповіли у МЗС.

Інформація про затримання людей за зйомку відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного з хмарочосів, з'явилася 5 квітня. У соцмережах поширювали фото та відео цих зйомок.


Арешт за голу фотосесію. Коли відпустять 12 українок у Дубаї?
 

Суворі закони ОАЕ

В ОАЕ багато законів базуються на нормах шаріату і є дуже суворими. Раніше людей відправляли до в'язниці за публічні прояви почуттів. Будь-які прояви статевих стосунків, обіймів та поцілунків є забороненими.

Будь-яка людина, яка живе в ОАЕ або відвідує ОАЕ, має дотримуватися законів цієї країни. Для туристів не існує винятків.

Туристів неодноразово заарештовували під час відпочинку у Дубаї за неповагу до місцевих правил.

Секс поза шлюбом є незаконним в ОАЕ. У 2017 році британку засудили до одного року в'язниці за статевий контакт із чоловіком, з яким вона не була одружена. Про ці стосунки стало відомо, коли жінка поскаржилась владі, що чоловік надсилав їй погрози.

У публічних місцях чоловікам та жінкам, незалежно від їхнього сімейного стану, не можна палити і вживати нецензурні слова.

Фото однієї із заарештованих дівчат

Фото однієї із заарештованих дівчат
 

Також жорсткі правила стосуються зовнішнього вигляду

Одяг має бути стриманим і закривати більшу частину тіла.

Жінкам в ОАЕ рекомендують не носити мініспідниці, декольте та сукні, які просвічуються.

Купальники дозволені тільки на пляжі, суворо заборонено на пляжі бути топлес і тим більше заборонено з'являтися оголеними.

Схожі матеріали:
👁 533
Категорія: Актуально
Теги: Дубаї, оголені моделі, фотосесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ