Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.06.2020

Аудиторська группа компаній "АУДИТ-ІНВЕСТ" - запорука вашої продуктивної роботи і процвітання


Пакет бухгалтерських послуг охоплює усі напрями - ви отримаєте підтримку в найскладніших галузях господарської діяльності, обліку і оподаткування.


Ведення бухгалтерського обліку і аудит діяльності підприємства - це важливе завдання, яке стоїть перед кожною компанією, зареєстрованою в податковій інспекції як об'єкт господарської діяльності на будь-якій системі оподаткування. А здійснювати бухгалтерський облік може і головний бухгалтер, що перебуває в штаті компанії, або спеціалізована компанія, така як "АУДИТ-ІНВЕСТ" audit-invest.com.ua/buh, що робить консалтингові послуги в Києві та Дніпрі.


Аудиторська группа компаній "АУДИТ-ІНВЕСТ"

 

Чому облік діяльності підприємства повинна робити саме аудиторська компанія?

Сьогодні знайти консалтінгову компанію, яка робить бухгалтерський облік в в Києві чи Дніпрі не складає труднощів, проте не рідко фірми, що роблять цей спектр послуг не є аудиторськими, і відповідно, працюють неякісно. Іноді стикаєшся з клієнтами, які приходять після діяльності таких компаній за відновленням обліку.

Аудиторська группа компаній "АУДИТ-ІНВЕСТ" вже більше 20 років здійснює бухгалтерські і аудиторські послуги в Києві та Дніпрі, і готова запропонувати кожному клієнтові повний спектр послуг в області аудиторського супроводу діяльності компаній. Сьогодні аудиторський супровід - це опора роботи компанії і запорука її успішної роботи.

Ведення обліку компанії - робота тільки для профі

Передача ведення бухгалтерського обліку в руки цієї компанії на підставі укладеного договору, носить назву бухгалтерського аутсорсинга. Надаючи аудиторські послуги, бухгалтерські і ряд юридичних послуг компанія "АУДИТ-ІНВЕСТ" бере на себе відповідальність і зобов'язання головного бухгалтера вашого підприємства. Цей перехід до нового формату обслуговування перетворив компанію "АУДИТ-ІНВЕСТ" на провідного партнера поведінці столичного бізнесу для багатьох компаній.

Вже десятки приватних підприємців і комерційних компаній довірили фахівцям компанії своє майбутнє. А сучасні хмарні технології зробили аутсорсинг зручним і доступним для різних комерційних проектів.

Чи варто економити на майбутньому своєї компанії?

Сьогодні аудиторські фірми Києва та Дніпра надають послуги бухгалтерів з доступної ціни. Отримати консультацію або документи можна у будь-який час, а вартість бухгалтерських послуг Києва вже в перші місяці роботи повністю виправдовує себе. Ділові партнери группи компаній "АУДИТ-ІНВЕСТ" отримують тільки якісні послуги бухгалтерів, юристів, аналітиків, податкових консультантів, економістів і інспекторів по кадрах. Тут відносяться з великою відповідальністю до формування штату співробітників, що відкриває для клієнтів широкі можливості.

Пакет бухгалтерських послуг охоплює усі напрями - ви отримаєте підтримку в найскладніших галузях господарської діяльності, обліку і оподаткування.

Фахівці люблять свою роботу і віддаються їй.

Сучасний підхід значно підвищує рівень конфіденційності, оскільки доступ до інформації є тільки у відповідального співробітника, якого схвалив клієнт компанії під час підписання договору. За допомогою аудиторської компанії "АУДИТ-ІНВЕСТ" в штаті з професійними бухгалтерами з великим досвідом роботи, ви вирішите будь-які питання по веденню бухгалтерського обліку, податкової звітності і юридичної допомоги.

Перевага компанії "АУДИТ-ІНВЕСТ":

Безумовно, що такий вибір зробити не просто - сьогодні аудиторські компанії Києва та Дніпра надають різні консультаційні і бухгалтерські послуги на досить високому рівні. Але головна мета компанії "АУДИТ-ІНВЕСТ" - цей професійний супровід бізнесу на високому рівні з бездоганною якістю. А аутсорсинг бухгалтерії для будь-якого підприємства мінімізує ризики і забезпечить ефективно і безпечно взаємодію вашої компанії з органами податкового обліку і позабюджетними фондами.

Схожі матеріали:
👁 2110
Категорія: Прес-реліз
Теги: консалтингові послуги, Ведення бухгалтерського обліку, аудит, бухгалтер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ