Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.10.2021

Автономні автомобілі Amazon готують до роботи в умовах поганої погоди


Автомобілі успішно пройшли випробування в районах затоки Сан-Франциско і на вулицях Лас-Вегаса


Дуже часто погодні умови є причиною транспортних пригод з серйозними наслідками. Автомобілі Zoox, компанії Amazon, зможуть вирішити цю проблему і забезпечити водія і пасажирів.

Раніше, Amazon вже представляла свої двонаправлені автономні автомобілі, які викликали фурор. На цьому компанія не зупинилася і далі продовжила свою роботу, вже над тестуванням нових автономних автомобілів L3 і L5 - повнопривідних Toyota Highlanders, оснащених програмним забезпеченням.


Автономні автомобілі Amazon готують до роботи в умовах поганої погоди
 

Автомобілі успішно пройшли випробування в районах затоки Сан-Франциско і на вулицях Лас-Вегаса. Транспортний засіб Zoox планують запустити в Сіетлі, де постійно волога і туманна погода.

Що може робити автомобіль Zoox?

Автомобіль зможе збирати і запам'ятовувати дані на кожному кілометрі, що дозволить створювати більш безпечний маршрут.
 
«Ми автоматизуємо і покращимо програмний стек машини і в результаті про небезпеку нас будуть попереджати не тільки очі, а й автомобіль» - говорить директор прогнозування Zoox, Кай Ван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільший в світі штучний інтелект MT-NLG зможе вести міркування на основі здорового глузду людини

Машина створює якусь картину свого оточення і зможе проектувати рух за рахунок взаємодіють один з одним датчиків. Також перед розробниками стоїть завдання відстеження реакції автомобілів на зміну клімату. Отримані автомобілем дані будуть інформувати компанію-розробника про можливі неполадки протягом декількох хвилин, що дозволить контролювати ситуацію.

Автономні автомобілі Amazon готують до роботи в умовах поганої погоди

L3 і L5 мають безліч інших функцій:
  • повідомлення калібрування,
  • локалізації,
  • картування і одночасно CLAMS і Zoox Road Network (ZRN).
Команди CLAMS і ZRN виробляють поліпшену 3D-карту міста, ніж в звичайних навігаторах, яка візуалізує всі деталі мегаполісу. Самоврядні автомобілі від Amazon стануть проривом в сучасних автомобільних технологіях.

Схожі матеріали:
👁 714
Категорія: Технології
Теги: Amazon, автомобіль, електромобіль, автономний транспорт, Toyota




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ