Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.10.2013

Азаров здивований бідністю полтавців


Загальний стан населення Полтавщини викликав подив навіть в Уряді


Азаров здивований бідністю полтавців

Ситуація в регіоні набуває критичних обрисів, адже полтавці із року в рік стають біднішими. Один із найбагатших регіонів, потужний агропромисловий виробник призводить до зубожіння населення.

Загальний стан населення Полтавщини викликав подив навіть в Уряді.

Уряд Азарова почав проводити перевірку виконання Державної цiльової соцiальної програми подолання та запобiгання бiдностi на перiод до 2015 року, якою визначено завдання мiсцевим органам виконавчої влади щодо пiдвищення ефективностi заходiв з rюдолання та попередження бiдностi.

Аналiз динамiки основних показникiв бiдностi за результатами 2012 року показав, що ситуацiя з бiднiстю у Полтавськiй областi погiршилась.

Зокрема, за даними Мінсоцполітики 2012 року у Полтавськiй областi значно зрiс рівень бiдностi за вiдносним критерiем i становив 29,9 % проти 19,7 %, а у 2011 роцi рівень бiдностi за абсолютним критерiєм (прожитковим мінімумом) становив 9,9% проти 5,1% у 2010 роцi.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через власну беспечність жінка загинула під колесами потягу

3 метою пiдвищення ефективностi виконання визначених завдань, спрямованих на подолання бiдностi, та зважаючи на ситуацiю з бiднiстю, що склалася у perioнi, буде проведено ретельну перевірку діяльності Полтавської облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

 vpoltave.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 1042
Категорія: Актуально
Теги: бідність, Полтавщина, Азаров




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ