Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.12.2016

«Батьківщинівці» Полтавської області традиційно проводять до Нового року акцію «Подаруй дитині свято»


Бондаренко Неля Володимирівна передала першокласникам гімназії новорічні подарунки від народного депутата Богдана Руслана


«Батьківщинівці» Полтавської області традиційно проводять до Нового року акцію «Подаруй дитині свято»За інформацією прес-служби обласного партосередку ВО «Батьківщина», до акції, яка організована за фінансової підтримки народного депутата України Руслана Богдана, долучаються депутати рад усіх рівнів, керівники районних парторганізацій, активісти.

Суть заходу полягає в тому, щоб відвідати кожен навчальний заклад та передати найменшим школярикам подарунки до свята.

Голова Полтавської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Руслан Богдан розповів, що така новорічна акція на Полтавщині відбувається вже втретє, а подарунки для діток виготовляються щораз за новим, спеціально розробленим дизайн-проектом. Цього разу, каже народний депутат, це барвистий бокс із солодощами, який можна використовувати як бутербродницю, скарбничку чи пенал.

«Подарунок виготовлений з використанням кольорів прапора України, а солодощі – винятково полтавського виробництва. Таким чином ми і полтавських виробників підтримуємо, і виховуємо в діток відчуття власної причетності до рідного краю, до своєї держави», – наголосив «батьківщинівець».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Підсумки року англійської мови. Вільям Шекспір очима українських дітей

Руслан Богдан також поінформував, що акція «Подаруй дитині свято» стартувала 19 грудня і триватиме до Нового року – в усіх районах Полтавщини понад 14 тисяч дітлахів одержать подарунки від ВО «Батьківщина».

Депутат Гребінківської районної ради Бондаренко Неля Володимирівна передала першокласникам гімназії новорічні подарунки від народного депутата Богдана Руслана Дмитровича.
 

Схожі матеріали:
👁 944
Категорія: Актуально
Теги: Гімназія, Новий рік, депутат, Неля Бондаренко, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ