Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2017

Березівська школа: День Перемоги


Урочистості з нагоди 72-ї річниці Великої Перемоги пройшли і у селах Березівської сільської ради


Березівська школа: День ПеремогиБагато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Травневий день рахує мирні весни,
І ми йдемо до Вічного вогню,
Щоб в день святковий в спогадах воскресли
Ті, хто не зміг зустріти цю весну.
Нехай літа зупинять біг у вічність,
Нехай не кличуть в небо журавлі.
Щоб ветеранам низько поклонитись,
Ми знов до вічного вогню прийшли.

Урочистості з нагоди 72-ї річниці Великої Перемоги пройшли і у селах Березівської сільської ради: в Березовці та в Корніївці. Відбулися мітинги та покладання квітів і вінків. Активну участь у цих заходах прийняли учні нашої школи.

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №1: День цивільної оборони

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за  безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку  зазнало людство.

Ми у вічному боргу  за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, виявлені ветеранами в боях за рідну землю.
Березівська школа


Схожі матеріали:
👁 855
Категорія: Шкільний екран
Теги: День Перемоги, Березівка, шкільний екран




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ