Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2017

Березівська школа: Екскурсія в Полтаву


Цікавою та змістовною була екскурсія в Краєзнавчий музей


Березівська школа: Екскурсія в ПолтавуТеплого вересневого дня учні Березівської школи здійснили подорож у місто Полтава.  

Цікавою та змістовною була екскурсія в Краєзнавчий музей. Багато вражень учні отримали в музеї Полтавської битви. Завдяки цікавій розповіді екскурсовода учні доторкнулися до глибин історії. Незабутні спогади у дітей залишилися після відвідування Білої альтанки.

Кожен з дітей сфотографувався біля славнозвісного пам'ятника галушці.

У музеї-садибі Івана Котляревського діти познайомилися з життєвим шляхом та творчістю великого українського поета.  Весело було проведено час у Корпусному парку в центрі міста.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березівська школа: Увага! Діти - на дорозі!

Закінчення екскурсії було феєричним, адже у 30-градучну спеку школярі мали змогу насолодитися катанням на ковзанах у ТРЦ "Екватор".

Організатором подорожі була  Марина Григорівна Трипуз, класний керівник 9 класу, а допомагала їй голова батьківського комітету класу - Ірина Анатоліївна Дебела.

 

 

 

 

Березівська школа


Схожі матеріали:
👁 871
Категорія: Шкільний екран
Теги: екскурсія, Березівка, школа, шкільний екран, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ