Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2019

Безкаркасні меблі - стильно, зручно і комфортно


М'які крісла мішки: особливості і переваги


Безкаркасні меблі є предметом меблевої обстановки, що складається виключно з м'якої оболонки і наповнювача. М'яке крісло-мішок виглядає стильно і незвично, до того ж привносить до інтер'єру додатковий затишок і комфорт. Нерідко безкаркасні меблі використовують в інтер'єрах будинків і громадських закладів, прагнучи зробити атмосферу ще приємніше і тепліше. Дитячі м'які крісла-мішки - pufic.com.ua - розумне рішення для дитячої кімнати. Різноманіттю таких крісел немає межі.

Вони бувають різних кольорів, розмірів, відрізняються наповнювачем і оббивкою. Дитяче м'яке крісло у вигляді тварин стане не лише місцем для відпочинку, але і великою м'якою іграшкою.


Безкаркасні меблі - стильно, зручно і комфортно
 

М'які крісла мішки: особливості і переваги

Вільвет, жаккард, флок, оксфорд, велюр, натуральна і штучна шкіра - матеріали, використовувані для пошиття чохлів. Для забезпечення зручності і комфорту експлуатації безкаркасних меблів застосовують такі види наповнювача:
  • гранульований пінополістирол,
  • холофайбер або полістирол спільно з поролоном.
Такі крісла-мішки відноситься до ортопедичних типів меблів, оскільки при сидінні повторює кожен сантиметр тіла. Завдяки відсутності гострих кутів, такі "мішки" абсолютно безпечні для маленьких діток.

Переваги меблів безкаркасного типу:
  • проста у догляданні, легко очищається;
  • знімні чохли, які міняють залежно від настрою і зовнішньої обстановки;
  • безпечна для маленьких дітей;
  • стильна, незвичайна, сучасна;
  • крісло-мішок - порівняно недорогі меблі, доступна кожному покупцеві;
  • гіпоалергенна, безпечна для алергіків;
  • легка, просто транспортується і переміщається.
Недоліки крісла-мішка

У крісел-мішків відсутні які-небудь опори або ніжки, тобто розташовувати його треба прямо на підлозі. Це дасть привід дуже часто прати чохол, і тканина може потоншати і зблякнути.

Пройде деякий час, і вам обов'язково знадобиться купити нового наповнювача, а потім, новий чохол. Цей ритуал ви будете вимушені повторювати постійно що, у результаті, швидко набридне.

Деяка необережність у використанні крісла може привести до появи небажаних отворів. Його цілісність може зіпсувати домашня тварина.

Щиро сподіваємося на корисність вищевикладеної інформації при виборі таких незвичайних меблів. Можна додати тільки, що крісло-мішок іноді не зовсім вдало вписується в той або інший стиль інтер'єру, хоча це дуже виправно. Треба тільки уважно вибирати фактуру і візерунок тканини, спираючись на зовнішні особливості класичного, мінімалістського, американського, еклектичного і інших інтер'єрів.

Схожі матеріали:
👁 488
Категорія: Прес-реліз
Теги: дитячі крісла, М'які крісла мішки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ