Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.05.2019

Біокаміни: справжній камін в квартирі


У біокамінах використовується екологічно чисте біопаливо


Спостерігати за язиками полум'я, нехай навіть штучного, досить приємне проведення часу. Такий предмет як камін, все частіше став використовуватися, як декоративний елемент. Своє призначення опалювати приміщення він вже не виконує. Ну хіба що в приватному будинку хтось вирішить його встановити. Проте каміни у своїх приміщеннях хочуть бачити жителі багатоповерхових будинків. Тому їм пропонуються сучасні, безпечні біокаміни. До речі, великий асортимент можна знайти тут https://glossfire.com/dizajnerskie-biokaminy

Вибравши прекрасний виріб, ви зможете насолоджуватися в квартирі полум'ям вогню, милуватися на природну красу.

Біокаміни
 

Як працює біокамін

Багато хто може поцікавитися, що є "паливом" для таких виробів? Для запалювання біокамінів використовується спеціальна рідина на спиртовій основі. Також можна використати звичайний етиловий спирт, на якість роботи це ніяк не вплине. Але може змінити відтінок полум'я, перед вами мерехтітимуть не червонясті мови вогню, а полум'я з синім відтінком. Тому рекомендується використати спеціальну рідину для біокамінів.

При горінні спирт розкладається в пару, і абсолютно не забруднює повітря. Тому запах спирту або інших неприємних ароматів при горінні спирту відчуватися не будуть. Щоб надати язикам полум'я природності, камін може бути оснащений спеціальними, додатковими елементами у вигляді форсунок. Погасити камін також легко, як і запалити. За допомогою заслінки миттєво перекривається доступ повітря до вогню і камін перестає працювати.

Переваги виробів

Безумовно такі вироби швидко завоювали увагу покупців. Їх можна встановлювати в квартирі, офісі, будинку, розрізняються каміни по видах. Тому пропонуються підлогові, навісні, настінні і навіть вбудовувані. До переваг виробу слід віднести:
  • простоту в експлуатації - легко розпалити і погасити камін;

  • встановити можна у будь-якому місці - не знадобиться дозвіл пожежної охорони, виріб абсолютно безпечний;

  • пристрої мобільні - їх можна переставляти у будь-яке місце за бажання;

  • не виділяють кіптяви, сажі, шкідливих речовин - каміни не засмічують навколишню атмосферу.
Окрім цього, різноманітні моделі дозволять підібрати найбільш оптимальний варіант для установки в кімнаті. Варто розуміти, що біокаміни не використовуються як обігрівач. Це декоративний елемент, він вносить частинку комфорту, створює затишок і є розкішшю у будинку. Хто не мріє про камін? Сьогодні мрії утілюються в життя, головне, відразу вибрати біокамін, який понад усе імпонує.
 

Схожі матеріали:
👁 831
Категорія: Прес-реліз
Теги: квартира, камін, Біокаміни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ