Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.12.2015

Бізнес та легалізація трудових відносин


Податкова інформує


Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ Працівниками Гребінківського відділення Лубенської ОДПІ постійно проводиться масово-роз'яснювальна робота серед фізичних осіб - підприємців щодо переваг офіційного оформлення трудових угод з найманими працівниками. Легалізація трудових відносин - шлях до створення умов для соціального захисту найманих працівників та додаткові надходження до бюджету податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

В результаті проведеної роз'яснювальної роботи за 9 місяців 2015 року заключено трудові договори дев'ятьма фізичними особами - підприємцями з дев'ятьма найманими працівниками. В результаті оформлення належним чином трудових відносин додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб - 3,5 тис.грн, єдиного соціального внеску- 22,5 тис.грн., військового збору - 0,7 тис.грн.

На засіданнях спільної комісії при Гребінківській РДА та на засіданнях робочої групи при Гребінківському відділенні Лубенської ОДПІ щомісячно проводиться заслуховування керівників юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які виплачували заробітну плату найманим працівникам менше мінімального рівня.

В результаті проведених за 9 місяців 2015 року заслуховувань 2 підприємства та 4 фізичні особи-підприємці підвищили виплату заробітної плати своїм працівникам до мінімального рівня. Від вжитих заходів до бюджету додатково надійшло 5,3 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб та 14,05 тис.грн єдиного соціального внеску.

В середині жовтня місяця начальником відділення була проведена робоча зустріч з представниками бізнесових структур Гребінківського району, на якій одним із питань був розгляд стану справ по офіційному оформленню трудових угод з найманими працівниками. Керівники підприємств підтримали позицію фіскальної служби і завірили керівництво про дотримання чинного трудового законодавства та створення відповідних умов для соціального захисту найманих працівників.

Схожі матеріали:
👁 882
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: бізнес, ОДПІ, трудові відносини, легалізація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ