Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.09.2014

Благодійний фонд «Єдність 2014» збирає кошти для надання допомоги учасникам АТО


Допомоги потребують більше ніж 700 воїнів-полтавців


Благодійний фонд «Єдність 2014» збирає кошти для надання допомоги учасникам АТО

У зв’язку із подіями на Сході України є нагальна необхідність надання допомоги жителям Полтавської області, які зараз виконують військовий обов’язок у зоні АТО. За рішенням спільного засідання Президії обласної ради та комісій обласної ради з питань бюджету та управління майном; забезпечення законності та правопорядку; концентрація коштів для надання адресної допомоги учасникам АТО відбуватиметься через благодійний фонд «Єдність 2014», створений обласним відділенням Української спілки ветеранів Афганістану.

Для забезпечення прозорості роботи фонду створена наглядова рада, до складу якої ввійшли депутати обласної ради, громадські діячі та волонтери. Потреби учасників АТО вивчаються через їхніх родичів та командування на місцях.

Допомоги потребують більше ніж 700 воїнів-полтавців, які зараз перебувають на передовій, їм потрібні: камуфляжна форма, бушлати, плащ – палатки, берці, наколінники, намети, спальники, речові мішки, бронежилети, каски, біноклі, прилади нічного бачення, тепловізори, продукти харчування, напої, цигарки, аптечки і багато іншого. На жаль Українська армія, поки, що не може всім цим їх забезпечити у необхідній кількості.

Доставка цих матеріально-технічних засобів буде здійснюватися адресно, персонально кожному воїну-полтавцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібрати першокласника коштує близько 3-х тисяч гривень

Перераховувати кошти для придбання матеріально-технічного забезпечення полтавців – учасників АТО можна на рахунок БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ “ЄДНІСТЬ 2014″.

Контактні дані та рахунок фонду:
БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ЄДНІСТЬ 2014″
 м. Полтава, вул. Паркова,5 тел.066-327-31-72
 код ЕДРПОУ 39146725
 РР 26001300797024
 МФО 331467 ПАТ”ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДБАНК УКРАЇНИ”



Схожі матеріали:
👁 1614
Категорія: Актуально
Теги: воїни, АТО, полтавці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ