Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.03.2022

Бронедвері на варті вашої квартири


Домушники з небаченою легкістю зламують дверні замки


Бронедвері на варті вашої квартири
 

Час неспокійний, безпека життя та майна потребує особливої уваги. Вхідні двері – класичний метод проникнення в квартиру, значно рідше через вікна, і в найрідкісніших випадках через підлогу, стіни або стелю, й таке буває. Щоб захистити себе та майно необхідно встановлювати надійні металеві вхідні двері. І найкраще рішення - сертифіковані бронедвері від виробника.

Що таке вхідні бронедвері

Простими словами, це металеві вхідні двері, що пройшли сертифікацію на злостійкість. Є 6 класів, де перший – не сертифіковані, найчастіше це двері за 200$ – які можна вибити з ноги чи плечем, до 6 класу – як найстійкіші для стратегічних об'єктів.

Найбільшою популярністю користуються металеві двері 3 та 4 класів зламостійкості. Відносно доступна ціна - від 1000 $ і висока стійкість до злому. Більшості домушників такі двері не під силу навіть якщо мають багато часу на проникнення.

Важливість надійних дверей

Домушники з небаченою легкістю зламують дверні замки. Причина цього - нерозуміння людей в особливостях конструкції та замках. А також бажання зекономити там де не слід.

І варто розуміти, якщо ви думаєте, що купите надійні замки і ви захищені – це помилка. При сертифікації злом виконують професіонали усіма доступними засобами та на всьому дверному полотні. Це до того, що зловмисник шукатиме найслабше місце у дверях. І це може бути полотно, про яке є фото-приколи, як його розкривають консервним ключем.

Тому потрібно купувати і замінювати повністю на сертифіковані двері і важливо щоб був виконаний монтаж професійно, т.к. у деяких випадках потрібне посилення дверного отвору, що залежить від несучих стін квартири.


сертифіковані двері

Що ще можна зробити

Встановлюйте на двері обов'язково 2 замки, зазвичай встановлюють один метелековий і один циліндровий. Також можна ставити замки-невидимки та нічники.

Досить важливо. ставити квартиру на пультову охорону, це забезпечує майже 100% збереження майна та безпеку мешканців. Зловмисник просто не встигне зламати вхідні двері, наскільки не був би професіоналом.

Рідше, але є, і актуально для першого та другого поверху – ставлять ґрати на вікна, набагато рідше – ролети. Допомагає захистити житло на час своєї відсутності або навіть просто під час сну.

Важливо

Не публікуйте в соціальних мережах інформацію про свій майновий стан, що у вас у квартирі, коли ви їздите на відпочинок та як довго. Зловмисники можуть моніторити цю інформацію.

Джерело: бронедвері IDEAL



Схожі матеріали:
👁 491
Категорія: Прес-реліз
Теги: сертифіковані двері, квартира, Бронедвері




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ