Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.02.2016

Будьте обережні!


Існує ймовірність ускладнення гідрологічної ситуації при інтенсивному наростанні тепла


Будьте обережні!Характеристика гідрометситуації, що склалась на сьогодні, дає підстави передбачати, що весняний період на водних обєктах Гребінківського району може бути досить неспокійним і небезпечним.

Існує ймовірність ускладнення гідрологічної ситуації при інтенсивному наростанні тепла та при атмосферних опадах у вигляді дощу. Також очікується підвищена інтенсивність поверхневого стоку талих вод та підтоплення територій.

Аналіз останніх років показує, що на території Гребінківщини актуальним питанням залишається підтоплення окремих господарських споруд зокрема підземного, напівпідземного простору (погреба, льохи, підвали).

 В зв'язку з великою кількістю випадання снігу у порівнянні з минулими роками, комунальним службам міста Гребінки та району, господарям приватного сектору слід заздалегідь подбати про розчищання та вивезення снігу з метою унеможливлення негативних факторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не сплатив вчасно за «комуналку» – плати більше

З метою запобігання виникнення надзвичаиних ситуацій, пов’язаних з пропуском льодоходу, паводків та повені у 2016 році, на даний час підрозділом проводиться збір інформації з метою планування залучення необхідних сил та засобів, а також для підготовки матеріалів для розгляду зазначеного питання на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.    
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1138
Категорія: Актуально
Теги: сніг, гідрологічна ситуація, Гребінківщина, весна, підтоплення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ