Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.04.2022

Це покруче Чорнобаївки: на Херсонщині Збройні Сили України розбили командний пункт росіян


Внаслідок удару по позиціях військ РФ українській армії вдалося знищити 2 генерали, ще один – важко поранений


вибух

22 квітня ЗСУ завдали удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової армії РФ у Херсонській області. Цей ППУ російські військові розмістили неподалік лінії фронту, повідомляє прес-служба Головного управління розвідки МО України у Facebook.

Внаслідок завданого удару нашими військами по ППУ 49 армії загинули 2 генерали РФ, а ще один отримав тяжке поранення і перебуває в критичному стані. Як повідомляє ураїнська розвідка, його евакуювали із зони бойових дій.

Поки що даних про те, хто саме з генералів був убитий і хто був поранений, немає. Розвідка уточнює імена російських генералів. Українські розвідники продовжують пошук важливих цілей для завдання ударів ЗСУ по позиціях російських окупантів, щоб завдати їм максимальної шкоди, йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна має два виходи: Арестович назвав можливі сценарії завершення війни

В інтерв'ю журналісту Марку Фейгіну, Арестович повідомив, що удар був "крутішим за Чорнобаївку". За його словами, у ППУ перебувало приблизно 50 старших російських офіцерів.

Водночас, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний закликав українців не оцінювати у соцмережах бойові дії в Україні. Оскільки за допомогою цієї інформації ворог може завдавати ударів по позиціях нашої армії.

Як уже повідомлялось, Росія обстрілює Україну з чотирьох підводних човнів у Чорному морі. Вони можуть запускати ракети, знаходячись на глибині до 50 метрів, тому загрозу складно помітити навіть за допомогою супутників.

Схожі матеріали:
👁 535
Категорія: Актуально
Теги: генерал, війна, україна, Вибух, херсон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ