Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.01.2015

Чемодани готувати ще рано - стало відомо, коли гребінківців пустять у Європу без віз


Європейський Союз може надати Україні безвізовий режим вже в 2016 році


Чемодани готувати ще рано - стало відомо, коли гребінківців пустять у Європу без візЄвропейський Союз може надати Україні безвізовий режим вже в 2016 році. Посол Латвії в Україні розповіла про процедуру та терміни надання Україні безвізового режиму з ЄС.

За словами Аргіти Даудзе, політичне рішення з приводу готовності України до безвізового режиму буде базуватися на висновках експертів.

«Звіт буде підготовлений до саміту в Ризі. Але незалежно від нього буде зроблено висновок про те, наскільки далеко просунулася Україна, щоб мати можливість впроваджувати всі ці механізми ... Будемо сподіватися, що це відбудеться вже в 2016 році », - сказала посол на брифінгу в Київ.

Також А. Даудзе пояснила, якого прогресу в цьому питанні очікують експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половина мобілізованих полтавців ігнорують повістки

«Безпека документів, введення біометричних паспортів - це позитивний крок вперед, але є й інші питання: боротьба з корупцією, зміна закону про прокуратуру, прогрес у боротьбі з організованою злочинністю і реформування правоохоронних структур», - зазначила вона.

 

Заступник міністра закордонних справ Лана Зеркаль раніше заявляла, що в українському МЗС вважають реалістичним отримати безвізовий режим з ЄС на саміті Східного партнерства в Ризі в травні 2015 року.

 

Схожі матеріали:
👁 1028
Категорія: Актуально
Теги: україна, Європейський союз, безвізовий режим




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ