Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.10.2013

Через власну беспечність жінка загинула під колесами потягу


21 жовтня поблизу м. Лозова пасажирським потягом смертельно травмовано жінку


Через власну беспечність жінка загинула під колесами потягу

21 жовтня поблизу м. Лозова пасажирським потягом смертельно травмовано жінку, яка перебігала колії в невстановленому місці.

Близько 20-20 до чергової частини лінвідділу на ст. Лозова надійшло повідомлення, про те, що на 933 кілометрі перегону «939 км. – Лозова» пасажирський потяг збив невідому жінку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що трагедія трапилась внаслідок власної необачності та грубого порушень правил безпеки. 39-річна мешканка Лозової намагалась перебігти залізничну колію у невстановленому місці, та така беспечність жінки виявилась фатальною. Машиніст потягу, побачивши людину на коліях, негайно застосував екстрене гальмування з подачею звукових сигналів, але наїзду уникнути не вдалось. Від отриманих травм жінка загинула на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині багатодітний батько вистрелив у груди 6-річній доньці

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей). Подальші обставини події встановлюються.

Правоохоронці вкотре нагадують, що дотримання правил безпеки на залізниці є запорукою збереження здоров’я та життя.

УМВС України на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 1078
Категорія: Актуально
Теги: смерть, Лозова, Потяг, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ