Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.06.2018

Чергова апаратна нарада ( 5 червня 2018 р.)


Нарада розпочалась з актуального питання – реформування закладів освіти об’єднаної громади


Чергова апаратна нарада ( 5 червня 2018 р.)5 червня 2018 року під головуванням міського голови В. Колісніченка відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови, начальниками відділів виконавчих органів міської ради, керівниками комунальних підприємств, в.о. старости. Нарада розпочалась з актуального питання – реформування закладів освіти об’єднаної громади.

У рамках процесу децентралізації влади в Україні відбувається активне утворення освітніх округів та опорних навчальних закладів.

Загальноосвітні навчальні заклади, що є опорними, створюються для рівного доступу усіх дітей до якісної освіти, раціонального і ефективного використання ресурсів, та є одним із механізмів реформування системи загальної середньої освіти й упорядкування шкільної мережі.

Питання про створення освітнього округу в межах Гребінківської об’єднаної територіальної громади з визначенням опорного навчального закладу обговорювалося на засіданні Клубу громадського діалогу та виноситься на розгляд депутатів міської ради.

5 червня відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови
 

Міський голова В. Колісніченко наголосив, що загальноосвітні заклади у теперішньому їх стані не можуть забезпечити належної якості навчання. Тому шлях модернізації і реформування хоч і не простий, але необхідний крок для того, щоб діти отримували високий, конкурентоспроможний рівень знань.

Далі йшлося про заходи, заплановані на найближчий час, зокрема, виходять на завершальний етап чимало інфраструктурних об’єктів: капітальний ремонт тротуарів, капітальний ремонт покрівлі у багатоповерхових будинках, ремонтні роботи у кімнаті-музеї Мар’янівського будинку культури.
 

5 червня відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови
 

Крім того, у планах ще багато інфраструктурних проектів, що пройшли погодження у Мінрегіоні і будуть фінансуватися із інфраструктурної субвенції. Продовжується поточний ремонт доріг у м.Гребінка, а у Мар’янівському старостаті заплановано поточний ремонт доріг у співфінансуванні з ТОВ СП «Нібулон».

За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.
 

5 червня відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови


5 червня відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови


Схожі матеріали:
👁 1080
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, міська рада, нарада, колісніченко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ