Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.10.2018

Чергова апаратна нарада (9 жовтня 2018 року)


Міський голова Віталій Колісніченко наголосив, що необхідно оперативно організувати роботу


Чергова апаратна нарада (9 жовтня 2018 року)9 жовтня 2018 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду з начальниками відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств, в.о. старости.

Розглянули найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема про підготовку до проведення чергової сесії міської ради, стан виконання бюджету, участь у інвестиційних грантових проектах, підготовка до опалювального сезону та інші.

Також розглянули питання щодо вчинення нотаріальних дій виконуючими обов’язки старост.

Міський голова Віталій Колісніченко наголосив, що необхідно оперативно організувати роботу з видачі довідок для запобігання черг. У період оформлення субсидій на новий опалювальний сезон жителі громади масово звертаються за довідками про склад сім’ї. Керівникам і працівникам структурних підрозділів потрібно прикласти максимум зусиль, щоб пришвидшити роботу з видачі даних довідок.

За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 

Чергова апаратна нарада (9 жовтня 2018 року)

 

Чергова апаратна нарада (9 жовтня 2018 року)

 

Чергова апаратна нарада (9 жовтня 2018 року)

 

Чергова апаратна нарада (9 жовтня 2018 року)



Схожі матеріали:
👁 1035
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, колісніченко, Гребінка, нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ