Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2018

Чергова нарада у міського голови (13 березня 2018 р.)


На нараді були озвучені актуальні питання життя громади, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери


Чергова нарада у міського голови (13 березня 2018 р.)13 березня 2018 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу нараду за участю заступника міського голови Волошина В.А., секретаря виконавчого комітету Лисогор В.М., начальників структурних підрозділів, управлінь та відділів міськвиконкому, комунальних закладів міста. Під час наради обговорили поточні питання, відзвітували про роботу попереднього тижня.

На нараді були озвучені актуальні питання життя громади, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, цивільного захисту населення, економіки.

Під час апаратної наради міський голова зосередив увагу начальника КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» О.Бунька на стані міських тротуарів і доріг та своєчасному розчищенні водостоків, адже під час танення снігу затоплюються тротуари та вулиці. Також обговорено питання про визначення місць для облаштування контейнерів для сміття в населених пунктах ОТГ.

Про відновлення навчально-виховного процесу в закладах загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ, який було припинено у зв’язку з епідеміологічною ситуацією через захворювання на ГРВІ та грип, інформувала в.о. начальника відділу освіти Кудрик О.П.

В рамках засідання начальник відділу культури і туризму міської ради Олександр Ільчук розповів про участь ансамблю «Берегиня» міського будинку культури у заходах в м.Полтава та м.Київ.

Начальник фінансового відділу виконкому Н.Бондаренко інформувала про виконання бюджету ОТГ за два місяці 2018 року.

Чергова нарада у міського голови (13 березня 2018 р.)
 

Головний спеціаліст відділу ведення реєстру територіальної громади та реєстрації місця проживання громадян виконавчого комітету міської ради Л.Бондар ознайомила з роботою відділу з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб за два місяці 2018 року.

На нараді були визначені основні напрямки роботи на поточний тиждень.

Схожі матеріали:
👁 1310
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міський голова, нарада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ