Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.12.2015

Червона Вогненна Мавпа - символ 2016 року


Мавпа — непосидюча істота, і 2016 рік для багатьох буде непростим!


Червона Вогненна Мавпа - символ 2016 рокуНаступний 2016 рік за східним календарем – рік Червоної Вогняної Мавпи. Чим він буде знаменний, і що принесе іншим знакам зодіаку?

Саме цій темі присвячена наша стаття.

Мавпа – це дев’ятий знак східного гороскопу, що характеризується сильною енергією і регулярною зміною настрою, схильністю до авантюр і подорожей.

Життя всіх знаків у 2016 році буде сповнене подіями, пристрастями і непередбачуваними вчинками, до яких варто підготуватися заздалегідь.

Характеристики року Мавпи

На тлі року Вогняної Мавпи нинішній 2015 рік Дерев’яної Кози вам здасться розміреним і спокійним! Будьте готові до ужимкам цього емоційного тваринного і тримайте себе в руках. Мавпа – істота примхлива, тому планувати щось серйозне і глобальне в 2016 році не варто. Будь-яку справу, розпочату в наступному році, може принести велику удачу, так і небувалий крах, який доведеться розгрібати довгі роки.

У році Червоної Мавпи все гиперболизировано – якщо радість, то величезна, якщо неприємність, то до сліз. Тому всі події, які будуть відбуватися протягом року, слід приймати спокійно, з часткою розумної критики, і бути готовим до будь-якого повороту подій. Позитивною якістю Мавпи є її неконфліктність, тому радимо в 2016 році всі суперечки та проблеми вирішувати за допомогою дипломатії.

Вміння знайти спільні точки дотику і уникнути відкритої боротьби – ось те, що робить Мавпу особливо живучою. Завдяки цим рисам характеру вона завжди виходить сухою з води. Важливо лише не забувати, що Мавпа – кривляка, яка наслідує всім підряд. Вона не схильна допомагати, не вміє співчувати і жаліти, тому розраховуйте тільки на свої сили, витрачайте себе «економно», щоб вистачило на весь рік.

Зате яскравий подій і незабутніх вражень у вас буде в надлишку! Постарайтеся в 2016 році як можна більше веселитися, балуйте себе, розважайтеся і розслабляйтеся по повній програмі. У цьому році не варто наполягати на своєму і проявляти упертість – Мавпа цього не розуміє. Постарайтеся згідно з обставинами «плисти за течією», не особливо зациклюючись на дрібницях і деталях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні привітання та побажання З Новим роком у віршах




У 2016 році забудьте про ретельність і впертості — Мавпа їх не любить!
 

Мавпа, з усією її несерйозністю і поверховістю, обов’язково постарається зіпсувати ваш копітка праця. Забудьте слово «педантичність», краще навчитеся жити «тут і зараз». В рік Вогненної Мавпи, щоб бути ситим, веселим і задоволеним, потрібно вміти пристосовуватися до обставин, і тоді 2016 року пройде для вас з максимальною користю.

У сімейному житті Вогняна Мавпа проявляє себе з найкращого боку – вона турботлива мама і вірна берегиня традицій. Її діти ростуть в повному достатку, як за кам’яної стіною, а в її будинку завжди тепло і затишно, так і з продовольством порядок. Вона суворо покарає кожного, хто посміє криво подивитися на її потомство або сім’ю, і буде захищати свій будинок до останньої краплі крові.

У 2016 році не рекомендується починати великі справи, реалізовувати сміливі проекти і упиратися в досягненні мети. Не потрібно будь-якою ціною долати перешкоди і прагнути керувати ситуацією — це тільки ускладнить життя вам і вашому оточенню. Живіть в 2016 році для сім’ї і спокійно робіть свою справу – і тоді рік Мавпи для вас буде просто чудовий!

Рік Червоної Вогняної Мавпи для Щура

Щура в рік Мавпи чекає багато напруженої праці, колеги-пліткарі і складні стосунки в сім’ї. Але не потрібно думати, що нічого хорошого Мавпа не принесе Щура! Так як Мавпа любить сама обманювати і хитрувати, то вона не дозволить робити цього Щура. А якщо Щур буде поводитися розсудливо, не вступати в конфлікти, не з’ясовувати стосунків, а спокійно і наполегливо працювати, то проблеми вирішаться самі собою.

  • Фінанси. Грошей Щур зуміє накопичити достатньо. А для того, щоб фінанси прибували постійно, Щурам слід позбавитися від старих речей, зробити ремонт і оновити гардероб.
  • Любов. Але не варто проводити на роботі весь свій час, інакше почнуться проблеми в сім’ї! До речі, в особистому житті Щур буде на вершині успіху – передбачається безліч інтрижок у несімейних Щурів і спалах любові в сімейних відносинах. Рік Вогняної Мавпи – найсприятливіший для Щурів в питаннях освіти, сім’ї та народження дітей. Не пропустіть момент!
  • Здоров’я. Зі здоров’ям у Щурів також не буде проблем. Просто слід приділити особливу увагу здоровому харчуванню і берегтися від травм.

Рік Червоної Мавпи для Бика (Буйвола)

В рік Вогненної Мавпи у Бика буде складна і неспокійне життя. Множинні проблеми як ніби полізуть з усіх щілин. Тому головне – не розслаблятися і не втрачати голову. Бик – істота методичне. Потрібно повільно і вірно вирішувати кожну проблему, залучаючи до її вирішення інших — не варто тягнути все самому. Рік довгий, тому «бичачі» сили потрібно витрачати економно.

  • Фінанси. З грошима слід бути бережливим, не робити великих покупок і вкладень. У кар’єрі можливий великий прорив, якщо відкинути повільність і діяти швидко і рішуче. У всякому разі – пропозицій і проектів буде багато, головне — не розгубитися і вибрати найкращий.
  • Любов. У любові Бика буде дуже везти: у самотніх Биків з’явиться великий і гарний вибір партнерів, а сімейні Бики будуть щасливі, якщо обдарують свою другу половину підвищеною увагою. Менше думати про роботу і більше про сім’ю – такий девіз!
  • Здоров’я. Здоров’я теж порадує Бика: крім дрібних застуд йому нічого не загрожує. Головне – дотримуватися режиму дня, правильно харчуватися і багато бувати на свіжому повітрі.

Рік Вогняної Мавпи для Тигра

Тигрів в 2016 році чекає багато наполегливої роботи – тільки так Тигр зможе залишатися «на плаву» і досягти успіху. Ледачих Тигрів чекає крах бізнесу і великі неприємності. Але працьовитих і наполегливих господиня року нагородить злетом кар’єри, великими прибутками і високою посадою.

  • Фінанси. Якщо Тигр буде постійно працювати, то Мавпа не залишить його без грошей, постійно підкидаючи йому великий і дрібний заробіток. Особливо наполегливі і працездатні зможуть значно збільшити свій капітал і навіть зробити вдалі вкладення в бізнес і нерухомість.
  • Любов. В любові у Тигрів з’являться проблеми. Не варто будь-яку сварку доводити до скандалу, інакше можна залишитися на самоті. Тільки компроміс і турбота про ближніх допоможуть Тигру пережити цей проблемний для родини рік.
  • Здоров’я. З-за неприємностей в особистому житті може похитнутися і здоров’я. Загострення хронічних захворювань і поява нових стануть наслідком депресії і пригніченого стану Тигра. Слід позбутися шкідливих звичок, вирішувати проблеми спокійно – і Мавпа буде прихильною до Тигра!

Рік Вогняної Мавпи для Кролика (Кота)

Хитрий і метушливий Кролик (як і Кіт) завжди не подобався Вогненної Мавпі — мабуть, з-за схожості характерів. Тому Кролику треба забути про авантюрах, швидкі заробітки та інших «геніальні ідеї» покращення життя – Мавпа з великим задоволенням «обламає» його.

  • Фінанси. Не потрібно вкладати гроші в нові підприємства або робити серйозні покупки – в 2016 році це дуже нерозумно. Якщо Кролик буде вести себе спокійно і безтурботно, чесно працювати і не хитрувати, то Мавпа подарує йому стабільність у фінансах. Але з однією умовою – він буде відкладати частину доходів «на чорний день», а не витрачати всі дочиста.
  • Любов. У любові Кролик, як завжди, буде намагатися осягнути неосяжне» і кидатися від партнера до партнера, чого робити не слід. Більше серйозності і перебірливість у відносинах Кролику не зашкодить — тоді Червона Мавпа подарує йому красиву романтичну любов. Сімейним Котам потрібно приділити багато часу дітей і дружину, інакше не уникнути проблем.
  • Здоров’я. Постійна напруга Кролика позначиться негативно на його здоров’ї. Не треба нервувати і переживати – все вирішиться само по собі. Але уважно стежити за здоров’ям просто необхідно, інакше може статися нервовий зрив.

Рік Мавпи для Змії

Змії в 2016 році можуть трохи розслабитися – особливих проблем не очікується. А ті, які виникнуть, потрібно вирішувати чітко і швидко. Вогняна Мавпа не радить Змії вирішувати проблеми самостійно. Самовпевнена Змія може зробити помилку, яка буде всім дорого коштувати. Якщо ж проблема завела в глухий кут, то краще розслабитися і відпочити – і проблема зникне. Змії в цьому році потрібно перестати вирішувати все за всіх.

  • Фінанси. З грошима Змії слід бути дуже акуратною, не піддаватися на авантюрні проекти і не вкладати гроші у великі справи. І вже точно в 2016 році не можна позичати гроші! У кар’єрі Змії буде зліт і успіх — але тільки в тому випадку, якщо будь-які проекти і справи вона буде вирішувати спільно з колективом. Самостійність в цьому році карається.
  • Любов. У любові Змії потрібно навчитися слухати і чути інших, терпляче сприймати іншу, відмінну від її точку зору і любити без оглядки, а не «за щось». Також Змії не зашкодять романтика і ніжність у відносинах, хоч вона і вважає це несерйозним.
  • Здоров’я. Здоров’я Змії в 2016 році вимагає уважності. Треба чуйно реагувати на будь-які нездужання і проходити обстеження, щоб не запустити серйозне захворювання. Також рік Червоної Мавпи буде дуже травматичним для Змії. Особливу обережність треба дотримуватися з транспортом — як водіям, так і пішоходам.

Рік Мавпи для Дракона

Драконам в 2016 рік супроводжуватиме удача – Мавпа благоговіє перед могутнім Драконом, бо буде завжди і в усьому їй допомагати. Але для Дракона важливо не загордитися, інакше заздрісники (а їх у нього зазвичай багато) можуть зіпсувати не тільки кар’єра, але і життя.

  • Фінанси. У всіх Драконів з’явиться багато роботи і нових цікавих проектів. Не треба розпорошувати увагу і намагатися зробити все відразу – спокій і методичність допоможуть не тільки впоратися з усіма справами, але і досягти великих успіхів у кар’єрі. Гроші теж будуть завжди присутні в гаманці Дракона. Головне – не робити великих покупок до кінця року, інакше гроші витечуть крізь пальці.
  • Любов. Любовна сторона життя буде менш вдалою. Сімейним Драконам потрібно перестати критикувати своїх домашніх і пред’являти до них завищені вимоги. А самотнім не потрібно поспішати укладати шлюб – краще все зважити і гарненько проаналізувати. Прагнення до домашнього затишку не повинно переважить розумність вчинку. Всі Дракони повинні проявити максимальну розуміння і поступливість, що для них дуже важко.
  • Здоров’я. Зі здоров’ям у Драконів все буде чудово. Головне – не заплисти жиром від ситого і хорошого життя. Рухайтеся і тримайте себе в формі, Дракони!

Рік Червоної Мавпи для Коней (Коня)

Напевно, єдиний знак, який буде щасливий за всіма статтями в рік Вогненної Мавпи – це Кінь. Такого прекрасного, чудового в усіх відношеннях і радісного року давно не було!

  • Фінанси. Відкриваються відмінні шанси зробити кар’єру і заробити багато грошей, купити нерухомість і помандрувати по світу, вдало вийти заміж і відкрити свій бізнес. Все, за що візьметься Кінь, буде успішним і вдалим. На радощах головне – не перетрудиться і не звалитися з підірваним здоров’ям.
  • Любов. Пам’ятайте: у 2016 році не потрібно пред’являти занадто високих вимог до партнерів по бізнесу і в особистому житті. Тільки в цьому випадку Кінь зуміє знайти свою любов.
  • Здоров’я. Скажений ритм життя може серйозно позначитися на здоров’ї, тому Коням слід завжди пам’ятати про відпочинок, вдаватися до допомоги колег на роботі та підтримці чоловіка в особистому житті. Кінь дуже схильна до синдрому хронічної втоми, тому рада Вогненної Мавпи наступний: Коні, бережіть себе і менше піддавайтеся емоціям – і цей рік буде одним з кращих у вашому житті.

Рік 2016 для Кози (Вівці)

В цей Коза повинна забути про те, що може працювати поодинці – тільки в колективі їй вдасться досягти успіху. Це відмінний рік для зміни місця роботи чи професії – Червона Мавпа допоможе в успішному починанні. Тільки нехай Коза не прагне отримати все і відразу, краще для початку сподобатися начальству і колегам, а вони допоможуть вам зробити хороший кар’єрний ривок.

  • Фінанси. З грошима у Кози все буде складатися як не можна краще – якщо Коза буде вкладати гроші в розумні покупки, а не викидати на вітер, то Мавпа подбає про те, щоб грошовий потік не висихав. Варіантів заробити у Кози буде безліч.
  • Любов. У любові Червона Мавпа не обіцяє Козам удачі. Старі тупикові відносини остаточно розпадуться, багато Кози захочуть поміняти партнерів. Але не слід поспішати – пошуки нового партнера, розпочаті в рік Вогненної Мавпи, можуть затягнутися на роки. Хоча Козам, впевненим у своєму виборі, слід укласти шлюб саме в 2016 році – це буде міцний і щасливий союз.
  • Здоров’я. І пам’ятайте, рік Червоної Мавпи – найкращий час для того, щоб покінчити з шкідливими звичками і впритул зайнятися здоров’ям, інакше Коза весь рік буде хворіти.

2016 рік для Мавпи

На жаль, Мавпа не завжди допомагає своїм родичам. Для всіх інших Мавп рік може характеризуватися підвищеною емоційністю, травматичністю і ризикованістю в усьому. Тому головне – всім без винятку Мавпам стримати запал і активність, аналізувати події і вчинки, не лізти в авантюри.

  • Фінанси. Для благополуччя кар’єри не можна кидати справу на півдорозі — треба все довести до кінця, і лише після цього приступати до нової ідеї. Цього року будь-яка Мавпа повинна працювати в невластивою їй манері – поступово, без емоцій і сплесків. Інакше рік буде провальним для кар’єри і репутації. З грошима слід бути обережним – не вкладати у великі проекти, не робити великих покупок, не вірити ніяким «вдалим інвестицій». Можна здійснювати тільки давно вымечтанные і прораховані покупки.
  • Любов. А от у любові всі Мавпи можуть дати волю своїм почуттям і емоціям – це найкращий рік для створення хорошої сім’ї і міцних відносин, а також найкращий час для народження здорового потомства. Навіть ті, хто вже давно перебувають у шлюбі, відчують нову «любовну хвилю» і переживуть особливі романтичні моменти.
  • Здоров’я. Здоров’я Мавп також буде радувати – ніяких хвороб і нездужань. Так добре вони давно себе не відчували! Головне в цьому році – берегти нерви і не звалювати на себе чужі проблеми.

Рік Мавпи для Півня

2016 для Півня – це рік кар’єрного зростання. Найвдаліший час для організації власного бізнесу або колективної роботи, для реалізації найбільш сміливих проектів та ідей. Чітко йти до наміченої мети – ось девіз Півня в 2016 році. При цьому потрібно пам’ятати, що тільки колектив здатний швидко і вміло вирішити всі проблеми. У одинаків нічого не вийде.

  • Фінанси. Грошей у Півня буде достатньо, головне – не вкладати їх в авантюрні підприємства і не робити великих покупок.
  • Любов. У любові Півень повинен навчитися віддавати, а не тільки брати – і тоді Червона Мавпа подарує йому найкращого і вірного супутника життя. Зацикленість на собі і слабка емоційність по відношенню до інших – ось основна проблема самотнього Півня. Сімейні Півні повинні присвячувати свої вихідні та відпустку рідним і близьким, інакше втратять колишню взаєморозуміння.
  • Здоров’я. Проблема здоров’я для Півня стоїть гостро, але швидше від неправильного способу життя, ніж з-за хвороб. Якщо Півень докорінно не змінить свій раціон харчування, не відмовиться від алкоголю і жирної їжі, то наслідки можуть бути більш серйозні, аж до летального результату.

Рік Червоної Вогняної Мавпи для Собаки

Чесній та безкомпромісній Собаці пощастило – Мавпа поважає її характер. Тому Собака може сміливо реалізовувати свої плани з розвитку бізнесу, міняти роботу і робити кар’єру – Червона Мавпа буде їй допомагати. Напевно, Собака – єдиний знак, кому дозволено в цей рік ризикувати, тому слід сміливо братися за справу, відкинувши собачий консерватизм і любов до постійності.

  • Фінанси. Особливо пощастить тим Собакам, які займуться самоосвітою і точними науками – вони досягнуть небувалих висот. Щодо доходів Собака може не хвилюватися. Будь-які вкладення у свій або партнерський бізнес будуть вдалими. Але будь-який процес грошового обігу слід чітко контролювати – Мавпа любить хитрувати навіть з тими, хто їй подобається.
  • Любов. Напружені відносини в сім’ї зажадають від Собаки компромісів та порозуміння. Собаці слід навчитися просити вибачення, навіть якщо вона не винна в конфлікті – і тоді міцна і щаслива сімейне життя буде гарантована. Запальним і швидким на рішення Собакам можна порекомендувати: перш, ніж сказати грубість або зробити висновок – подумайте 10 разів! Емоції скоро вляжуться, а довірчих відносин не повернеш.
  • Здоров’я. Для міцного здоров’я Собаці важливо тримати в спокої нерви і навчитися медитувати. В якості підтримки та релаксу допоможе активний спорт і чисте повітря.

Рік Мавпи для Свині

2016 рік буде щасливим для працьовитих Свиней, а ледарів він покарає постійними проблемами і конфліктами на роботі і вдома. Свиня може дати волю фантазії і реалізовувати свої самі незвичайні ідеї. Червона Мавпа обов’язково високо оцінить творчість і винагородить за сміливість.

  • Фінанси. Якщо Свиня буде працювати, не шкодуючи сил і часу, то її чекає підвищення по службі і наближення до заповітної мрії. Грошей також не буде потреби – Мавпа забезпечить постійний приплив фінансів. А якщо Свиня займеться благодійністю, то гроші будуть рости в геометричній прогресії.
  • Любов. Робота настільки захопить Свиню, що вона не буде особливо страждати від відсутності партнера в особистому житті. Хоча варто час від часу поглядати по сторонах – Вогняна Мавпа підготувала для Свині доленосну зустріч. І якщо серце стрепенеться, то не варто упускати шанс – у цьому році Червона Мавпа благоволить у всіх сферах і допоможе створити міцну сім’ю.
  • Здоров’я. А от своєму здоров’ю Свиня повинна приділити особливу увагу. Трудоголіки забувають про режимі, тому збалансоване харчування і фізкультура повинні стати постійними супутниками Свині — якщо вона не хоче провести весь рік в походах по лікарях.


Схожі матеріали:
👁 1762
Категорія: Прес-реліз
Теги: рік мавпи, Новий рік, мавпа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ