Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.09.2020

Чим відрізняються жалюзі день-ніч від стандартних варіантів?


Принцип дії та різновиди тканинних ролетів День-ніч


Система тканинних ролетів день-ніч від звичайних рулонних жалюзі відрізняються тим, що тканинне полотно розташоване в два шари по обидві сторони валу, при цьому на ньому є чергування прозорих і світлонепроникних смуг. Ці двошарові рол штори чудово підійдуть для житлових кімнат і для офісних приміщень, замінивши тим самим звичні жалюзі, вони виконують ту ж функцію, але набагато більш практичні. Найчастіше їх можна побачити на вікнах кухонь і на віконних конструкціях балконного блоку.

Принцип дії та різновиди тканинних ролетів День-ніч

Подвійні рулонні штори — це функціональна світлозахисна система для вікон, з полотном, підвішена на спеціальний ролик, встановлений над віконним отвором або в верхній частині рами вікна.


Чим відрізняються жалюзі день-ніч від стандартних варіантів?
 

На сайті компанії "Вітраж" запропоновано декілька видів тканинних ролетів «День-Ніч»
https://vikna-dveri.lviv.ua/zhalyuzi/tkanynni-rolety-den-nich/, які чергуються прозорими та непрозорими смугами:
 
Вільнозвисаюча — без короба і направляючих. Таку конструкцію легко встановити, як на раму вікна, так на стіну або стелю.

Касетні — вал таких штор знаходиться в спеціальному коробі-касеті, ця сонцезахисна система кріпиться безпосередньо на вікно, а щільне прилягання забезпечують бічні напрямні.

Завдяки своїм конструктивним особливостям тканинні ролети «День-Ніч» відрізняються високою функціональністю і дозволяють одним рухом легко регулювати ступінь освітленості в приміщенні. При обертанні ролика обидва шари тканинного полотна починають рухатися і смуги починають перекривати один одного. При збігу непроникних ділянок тканини забезпечується повне затемнення кімнати.

Купивши рулонні жалюзі «День-ніч», ви можете бути впевнені в тому, що ви обрали один із самих практичних рішень, прямі сонячні промені не будуть доставляти вам незручностей — ви легко зможете контролювати ступінь освітленості. Компанія також пропонуємо вам широкий асортимент сонцезахисних систем за низькими цінами з доставленням додому в будь-якій точці країни.

У каталозі представлені моделі самої різної конструкції та самого різного дизайну:
  • Однотонні та фактурні.
  • Відкритого типу, касетні, з направляючими.
  • Міні формату і довгі для балконних дверей або французьких вікон.
  • З різним типом кріплення: на стіну або стелю, до віконної рами, без свердління отворів.
  • Спокійних і яскравих відтінків.
Асортимент тканинних ролетів "День-Ніч" представлених в магазині дозволить вибрати вам той варіант, який влаштує вас за всіма параметрами. При виборі обов'язково звертайте увагу не тільки на колір і тип тканинних ролети, а й враховуйте їх ширину, матеріал каркаса і полотна, спосіб кріплення, наявність напрямних. Якщо потрібні консультації від досвідчених фахівців - звертайтеся до нас, ми із задоволенням допоможемо.

Схожі матеріали:
👁 639
Категорія: Прес-реліз
Теги: жалюзі, тканинні ролети «День-Ніч», тканинні ролети, жалюзі день-ніч




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ