Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2019

Чим здивувати гостей на весіллі?


Спогади, які залишаються з нами на все життя це фотографії


Можна довго говорити про те, що весілля це свято суто особисте і навіть трохи егоїстичне. Про те, що це день жениха і нареченої, день їх мрії.

Але, як завжди є Але! І воно полягає в тому, що нам важливе, що ж подумають про наше весілля гості. З яким настроєм вони підуть додому. Що розповідять знайомим про весілля. І які спогади у них залишаться. Мабуть, так ми влаштовані, що думка інших має для нас велике значення.

 
Чим здивувати гостей на весіллі?

Отже, чим дивуватимемо?

Котлети

По-перше, для тих, хто не в курсі, хочу сказати, що час котлет на весіллі вже пройшов.

Пояснимо, раніше думка про те хороше весілля або погана формувалося з кількості блюд і напоїв на весільному банкеті, зараз цим мало кого здивуєш. І навряд чи опісля, навіть невелика кількість часу, Ваші гості згадуватимуть, що вони їли на Вашому весіллі. Але це не означає, що їх зовсім не треба годувати!

Селфі

Спогади, які залишаються з нами на все життя це фотографії. А особливо в епоху Селфі піти з весілля без фото просто неможливо!

Продумайте заздалегідь місце для фото. - Дивуйте гостей фотозонами. Це може бути, наприклад, брендвіл (його можна узяти в оренду або виготовити персональний). А можна створити спеціально для Вас цікаву локацію в стилі весілля. Фотозона може стати фішкою Вашого весілля, до того ж зараз це безперечний тренд!

Подарунок

Кожному гостю буде приємно не лише подарувати, але і отримати подарунок на весіллі. Це деякий знак уваги і вдячності гостям за те, що цього дня вони були з Вами. Дарувати можна що завгодно - імбирні пряники (зараз дуже модно розписувати їх в кольорі весілля з Вашими ініціалами), Квіти в горщиках, цукерки, магнітики на холодильник... Тут політ фантазії необмежений! Тільки, будь ласка, нехай це будуть не шишки!

Краса

Дивувати на весіллі, звичайно, треба красою!

Краса Ваша - ваші наряди, Аксесуари, променисті посмішки! Цього дня Ви повинні виглядати на 1000!

Краса весілля. Весільне оформлення, приділите йому час і виберіть саме те, яке гармонійно виглядатиме у банкетному залі, створить потрібну атмосферу і здивує гостей.

Розваги

Сюди віднесемо не лише шоу програму на банкеті. Зазвичай до початку банкету гості знаходяться в зоні очікування. І це очікування може затягнутися на декілька годин. Окрім фуршету, який, звичайно потрібний, подумайте про додаткову розвагу для гостей. Це може бути виступ струн

ного оркестру. Кращий спосіб зробити весілля дійсно ексклюзивним і урочистим - запросити класичний оркестр. "Felicity Orchestra" - перший професійний жіночий оркестр https://artistrelatedgroup.com/orchestra-dubai/ в Об'єднаних Арабських Еміратах. Цей весільний оркестр негайно зробить святковий вигляд, роблячи наголос на його важливості і даючи дух події. Ви можете замовити оркестр для інших видів оточення, яке включає різні інструменти і репертуар. Музиканти зможуть грати стару музику, музику різних світових народів, або сучасних хітів в оркестровій обробці.

Схожі матеріали:
👁 704
Категорія: Прес-реліз
Теги: краса, ОАЄ, оркестр, розваги, весілля, Подарунок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ