Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.04.2019

Чохол на кермо Daewoo Lanos - захист і естетичність


Шкіряний чохол створює додатковий комфорт під час поїздки


Чохол на рульове колесо можна вважати не лише красивим аксесуаром, але і важливим пристосуванням, яке значно полегшуватиме процес управління автомобілем. Чохол на кермо автомобіля Daewoo Lanos забезпечуватиме захист керма від можливих ушкоджень. Окрім цього, у функції чохла входить поліпшення зчеплення між рульовим колесом і рукою водія і зменшення вірогідності зісковзування рук.

Шкіряний чохол на руль для Ланос
 

Шкіряний чохол на руль для Ланос

Такий аксесуар з натурального матеріалу виділятиметься своїм вишуканим зовнішнім виглядом, міцністю і екологічною безпекою. Шкіряна модель надзвичайно надійна у використанні, стійка до можливих забруднень і механічних ушкоджень, невибаглива у догляданні і довговічна. Такі чохли презентабельні і можуть стати прикрасою наприклад для Daewoo Lanos.

Чи замислювалися ви, чому цей вид аксесуара не втрачає свою популярність десятиліттями? Відповідь проста: шкіра є стовідсотково натуральним матеріалом, і людині приємно торкатися до цієї поверхні. Взимку шкіряний чохол не забариться нагрітися від тепла рук автомобіліста, а в літню спеку не ковзатиметься від зволоження рук потом. Як видно, це не лише створює додатковий комфорт під час поїздки, але і допомагає здійснювати його з максимальною безпекою.

Отже, ви вже вирішили, що вам потрібний чохол на кермо - як же правильно вибрати аксесуар, відповідний саме вашому авто? Передусім, визначите розмір рульового колеса, для якого купуватимете цей виріб. Найточніший спосіб - вимірять усі необхідні параметри за допомогою рулетки. Якщо ж ви хочете придбати чохол на кермо в якості подарунка родичеві, другу або товаришеві по службі - вам доведеться звернутися до статистичних таблиць і схем.

Якщо його автомобіль молодше 15 років - можете бути упевнені, що вам підійде розмір М з діаметром від 37 до 39 см.

Схожі матеріали:
👁 761
Категорія: Прес-реліз
Теги: авто, кермо, чохол на кермо, Шкіряний чохол, аксесуар, чохол для Ланос




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ