Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.06.2016

Чоловіча думка: 4 вірних способів закохати в себе хлопця


Будь тієї, хто першою протягне руку, буквально


Чоловіча думка: 4 вірних способів закохати в себе хлопцяМеттью Хассі, американський експерт з міжнародних відносин і просто класний хлопець, веде свою колонку в Cosmopolitan.

Його поради завжди правдиві і точні, він сміливо "здає" своїх побратимів по статі, відкриваючи нам, дівчатам, їх найбільш вразливі місця.

Сьогодні цей красень чесно розповідає про найважливішу для нас тему - як звернути на себе увагу вподобаного чоловіка, і як закохати його в себе.

Покажи, що вмієш насолоджуватися життям

"У всіх найнеймовірніших дівчат, яких я коли-небудь зустрічав, було щось спільне - вони вміли насолоджуватися маленькими моментами. Їх пристрасть до життя змушувала мене теж любити життя і ... їх самих! Вони були щасливі, поїдаючи тако в улюбленому кафе або читаючи чуттєвий уривок з нової книги, словом, завжди. Якщо зумієш заразити хлопця подібним настроєм, просто так він тебе вже не відпустить!".

Будь тієї, хто першою протягне руку, буквально

"Правильний дотик може змусити хлопця відчути з тобою таку близькість, ніби ви разом вже не один рік, навіть якщо ви зустрілися вперше. Делікатність ключовий момент тут. Грайливо доторкнися його руки, поплещи по плечу, коли він говорить щось смішне, або легенько обіприся на нього, поправляючи туфельку. Миттєве зближення!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки вибирають жінок молодшого віку

Зауваж краще в ньому

"Хлопці люблять тих, хто любить їх, тобто бачить у них краще. Припустимо, він розповів тобі, що хоче почати свою справу в наступному році. Відповідай йому щось на кшталт: "Вау, це здорово. Захоплююся людьми, які вирішуються на такий сміливий крок". Ну і все, спостерігай, як він тане на очах!

Прояви ініціативу

"На першому побаченні ти можеш дозволити йому вибрати місце зустрічі, але вже там обов'язково озвуч свої переваги в їжі та напоях. Фішка в тому, щоб він відчував, що може тебе порадувати і задовольнити твої бажання - повір, це змушує чоловіка намагатися ще більше".

Схожі матеріали:
👁 853
Категорія: Прес-реліз
Теги: ініціатива, психологія, Делікатність




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ