Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.09.2020

Чоловічий гаманець з натуральної шкіри: як вибрати?


Гаманець - це той аксесуар, яким ви будете користуватися найчастіше, тому він перш за все повинен бути зручний


У подарунок чоловікам подобається отримувати практичні і розкішні речі, якими можна похвалитися друзям і колегам. Якщо вам належить важливе завдання - купити подарунок для чоловіка, то рекомендуємо зупинити вибір на гаманцях і портмоне з натуральної шкіри. Як правильно вибрати виріб і в чому його переваги?

Який чоловік залишиться незадоволеним ексклюзивним подарунком? Тим більше, що, на відміну від жінок, чоловіки не схильні купувати нове портмоне шкіряне чоловіче щороку, з огляду на зміни модних тенденцій. Подарунок, який буде використовуватися роками, повинен відрізнятися практичністю, презентабельністю і високим стилем. Цими якостями можуть похвалитися шкіряні сумки, гаманець чоловічий шкіряний.


Чоловічий гаманець з натуральної шкіри: як вибрати?
 

На що звертати увагу при покупці?

Якщо шкіряний гаманець - хоч і стильний, але все-таки інвестиція, то і підходити до його вибору слід з усією серйозністю. На що ж дивитися при покупці?

Функціональність

Гаманець - це той аксесуар, яким чоловік будете користуватися найчастіше, тому він перш за все повинен бути зручний. Розмір, вид, кількість відділень, наявність або відсутність відділень для дрібниці, - все це залежить від способу життя його власника. Якщо у нього багато пластикових карт, то звертайте увагу на наявність відділень для них. Переважають паперові гроші? Шукайте гаманці з просторим відділенням для купюр.

Якщо майбутній власник гаманця звик складати дрібниці в кишеню, то можливо, спеціальне відділення для неї в гаманці не знадобиться зовсім. Для тих, хто звик мати все під рукою, існують портмоне, що вміщають паспорт і водійські права. Розмір гаманця буде залежати і від того, де ви віддаєте перевагу його носити: в сумці, кишені куртки або кишені брюк. Зверніть увагу! Підбираючи гаманець, переконайтеся, що в нього поміщаються паперові купюри.

Якість

Якість обраного аксесуари в першу чергу залежить від матеріалу, з якого він буде виготовлений. Зрозуміло, натуральна шкіра - самий практичний матеріал, який збереже акуратний зовнішній вигляд протягом декількох років. Що вигідно відрізняє його, наприклад, від шкірозамінника, на якому після нетривалого використання утворюються потертості і заломи. Однак і натуральна шкіра буває різної якості. Властивості матеріалу різняться в залежності від тваринного, чия шкіра використовується для його виготовлення, і способу обробки на шкіряної фабриці.

Традиційно для виготовлення портмоне краще шкіра великої рогатої худоби, козяча (сап'ян). Овеча і свиняча шкіра менш міцна, тому виготовлені з неї вироби коштують дешевше. Гаманці класу люкс можуть бути виготовлені з дорогої крокодилячої, страусиної, зміїної шкіри. Крім самого матеріалу, важливо і якість строчки, акуратність швів. Для вибору грамотно обробленої за всіма правилами шкіри має сенс вибирати аксесуари відомих виробників.

Колір і стиль

Традиційно чоловічими колльорами вважаються чорний і коричневий з усіма його відтінками. Чорний виглядає формальним і діловим, коричневий же підійде для повсякденного життя. Трохи рідше зустрічаються гаманці сірого, синього або зеленого кольору. Але, зрозуміло, колір гаманця залежить виключно від уподобань його власника.

Наприклад, прихильники фен-шуй вважають ідеальними для залучення грошей червоний і золотий кольори. Що стосовно стилю, то стиль портмоне, як втім і всіх аксесуарів, визначається індивідуальністю і характером власника. Єдино варто зауважити, що для ділових людей краще мати лаконічні моделі без зайвих деталей і логотипів бренду, в високих колах це вважається поганим тоном.

Схожі матеріали:
👁 413
Категорія: Прес-реліз
Теги: Чоловічий гаманець, Чоловічий гаманець з натуральної шк, портмане чоловіче, шкіряний гаманець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ