Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2016

Чому чоловік не робить пропозицію


Вчені довели, що чоловіки дозрівають до батьківства - років до 30, а то і сорока


Чому чоловік не робить пропозиціюВи зустрічаєтесь не перший рік, живете разом, притерлись у побуті, однак омріяної пропозиції від чоловіка все так і не поступає. Як тут бути, що робити і взагалі, які це чоловіки ніколи не наважаться на пропозицію руки і серця?

Розчаровані. Чоловіки з пораненою душею, що мають гіркий досвід. У такого вже був невдалий шлюб, і повторювати таке йому вже не хочеться.

Він уже вирішив для себе, що печатка в паспорті лише псує відносини. Жінки, тільки не здумайте такому доводити, що ви не така, як його колишня, що з вами у нього буде все по-іншому. Тут краще нічого не робити і просто відпустити ситуацію - сам дозріє. Ну, або НЕ дозріє. Тільки не чекайте вічність.

Завзятий гуляка. Шукач пригод, гострих відчуттів. Цим чоловікам взагалі не потрібна сім'я, вони не прив'язуються ні до людей, ні до місця. Побут їх взагалі вбиває. Такі чоловіки свідомо не одружуються, тому що не бачать в цьому сенсу. Взагалі багато чоловіків вважають, що шлюб їм взагалі нічого не дасть. Тим більше "гуляка", який в принципі не має наміру присвячувати себе єдиною жінці, тим більше дітям. Вони йому просто не потрібні.

Чомусь такі чоловіки сильно привертають жінок. Вони виглядають сильними, незалежними і успішними. Якщо придивитися, прибравши емоції, стане зрозуміло, що перед вами звичайний егоїст, який живе як йому зручно, якому не цікаві ваші потреби. Такого чоловіка змінити неможливо. Ймовірно, років до 50-60, розуміючи, що старість на носі, він може і погодитися на шлюб, але це не означає, що він змінився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіча думка: 4 вірних способів закохати в себе хлопця

Чоловік з сумнівами. Він сумнівається в своєму виборі жінки. Він, звичайно, любить вас, але все ж щось його мучить всередині. Ч ви та єдина, заради якої можна відмовитися від усіх радощів холостяцького життя? Він думає, а раптом завтра зустріне саме ту, яка стане йому рідніше і дорожче, ніж ви. А раптом ви не та сама любов усього життя? Якщо за рік-два відносин такий чоловік не наважився на шлюб, значить, він не хоче брати відповідальність за ваше спільне майбутнє.

Можливо, він не готовий стати батьком, а зізнатися в цьому і страшно, і соромно. Ось і тягне час, як може, різними відмовками. Якщо він не йде - дайте йому час. Вчені довели, що чоловіки дозрівають до батьківства набагато пізніше - років до 30, а то і сорока. Можна на такого і натиснути, змусивши одружитися і народити йому карапузів, але тоді не вимагайте від нього відповідальності, адже, по суті, це було ваше рішення.
 

Схожі матеріали:
👁 1323
Категорія: Прес-реліз
Теги: сім'я, Гуляка, чоловік




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ