Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.05.2015

Чому громади повинні об’єднатися?


На Полтавщині відповідальним від виконавчої влади визначено першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Пісоцького


Чому громади повинні об’єднатися?На переконання заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслава Негоди  суть реформи в тому, що на базовому рівні мають сформуватися громади, здатні створювати комфортне середовище не для сільського чи міського голови, а для громадян.

Новостворені громади повинні мати потенціал для розвитку, бути привабливими для інвестування. І ще один важливий момент:  процес створення спроможних громад побудований на відкритості, готовності до діалогу, так щоб кожен крок – від розробки перспективного плану до укладання договорів про об’єднання -  був пояснений, донесений місцевими чиновниками до людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пирятинський район: об’єднані громади матимуть більші можливості

Окрім посадових осіб роз’ясненням ідей реформи, вивченням думки громадськості  займаються експерти Офісів реформ, створених у кожній області. На Полтавщині  відповідальним від виконавчої влади визначено першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Пісоцького, а Офіс реформ очолила депутат обласної ради Ірина Балибіна.

Звернутися безпосередньо до експертів Офісу із запитаннями можна з 9-00 до 17-00 за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, к. 217, за телефонами: 56-06-02, (050) 404-11-67, (097) 407-52-32, (050) 591-71-14, або написавши  на електронну пошту:  [email protected].

 



Схожі матеріали:
👁 1124
Категорія: Актуально
Теги: громада, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ