Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2019

Чому варто купити електрокамін для будинку?


Найчастіше електрокамін займає центральне місце в приміщенні


Встановлений в приміщенні електрокамін втілює тепло, затишок і розкіш. Сучасні каміни для квартир живляться від електромережі. Але не варто думати, що такі вогнища - це тільки елемент декору. Електрокаміни відмінно обігрівають приміщення, в яких розташовуються. Невеликі габарити дозволяють розміщувати їх навіть в маленьких кімнатках.

Електричні каміни працюють за рахунок електричної спіралі і рефлектора. У більшості моделей є вентилятор, за допомогою якого приміщення швидше нагрівається, а корпус каміна не нагрівається. Завдяки наявності термостата забезпечується пожежобезпека. Нагрівач в каміні перестає працювати, коли повітря стає занадто теплим. Інтернет магазин сучасних камінів KAMIN LUX пропонує споживачам широкий спектр електрокамінів
https://kaminlux.com.ua, які можна вбудовувати в стіну, а портативні вогнища запросто переносяться з місця на місце.
 
Чому варто купити електрокамін для будинку?
 

Вибір залежить від того, де планується установка устаткування. Потужність агрегатів зазвичай складає не більше 2 кВт - це дозволяє обігріти кімнату площею не більше 20 квадратних метрів, не перевантажуючи при цьому електропроводку. Ще менше електроенергії (всього 100-200 Вт) споживають вони в декоративному режимі.

За допомогою пульта дистанційного керування, яким оснащені деякі моделі, користувач може на відстані змінити інтенсивність бутафорського вогню і яскравість, а також відрегулювати температуру.

Переваги електрокамінів

Серед переваг електрокамінів можна відмітити наступні:
  • Простота використання.
  • Не вимагається розводити вогонь і чекати, коли дрова почнуть горіти.
  • Економія електроенергії.
  • Багатофункціональність (наявність таймера і можливість міняти режим роботи).
  • Економія простору при виборі вбудовуваних і настінних моделей.
  • Не відчуватиметься запах гару або дим.
Каміни легко встановлювати самостійно. Для них не треба додатково споруджувати фундамент або димар, вибудовувати стінки з цегли. Камін можна встановити у вже відремонтоване і оброблене приміщення, не думаючи про те, що знадобиться додаткова реконструкція стін.

Виробники електрокамінів гарантують своїм покупцям безпеку при використанні своїх пристроїв. Усі пристрої роблять з негорючих матеріалів, тому вони не можуть стати причиною пожежі.

Зручності в установці і транспортуванні вдається досягти за рахунок невеликих габаритів електрокаміна і його невеликої маси. Його легко перевозити, а в холодний час його навіть можна брати з собою в заміський будинок.

Найчастіше електрокамін займає центральне місце в приміщенні. Їм милуються наодинці, у нього проходять вечірні бесіди, біля нього зустрічають гостей.

Ціни на електрокаміни залежать від дизайну і марки виробника. Ви не помилитеся, якщо вибиратимете електрокаміни в інтернет магазині сучасних камінів KAMIN LUX.

Схожі матеріали:
👁 959
Категорія: Прес-реліз
Теги: електроприлад, Електрокамін, купити, елемент декору, камін




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ