Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2020

Чому вигідно опалювати будинок тепловим насосом


Тепловий насос має компактні габарити, тому зручний в установці


А ви знаєте, що в Україні витрати на опалювання будинку за допомогою електрики, природнього газу приблизно однакові, і досить великі? Тому виникає питання, як понизити експлуатаційні витрати в даному випадку, чим дешевше опалювати будинок? В даному випадку, на сьогодняшній день понизити витрати можна тільки одним єдиним способом - встановити тепловий насос.

Тепловий насос для будинку або квартири прагнуть придбати багато людей, адже ціни на такі пристрої стають усе більш доступними, а їх ефективність не викликає сумнівів. Це особливо актуально для техніки провідних світових брендів, таких як MYCOND Arctic Home Basic, якість якої завжди на висоті. Такий тепловий насос здатний дати в середньому в 3 рази більше теплової енергії, чим споживає електричній. Ви просто встановлюєте тепловий насос і відразу ж починаєте платити за опалювання в 3 рази менше.


Чому вигідно опалювати будинок тепловим насосом
 

Ці прилади функціонують в режимі обігріву і охолодження повітря, тому затребувані для створення потрібного температурного режиму літом та зимою.

У виробів немало переваг:
  • тепловий насос має компактні габарити, тому зручний в установці;
  • повітряний опалювальний агрегат відрізняє підвищена практичність, оскільки він працює за тим же принципом, що і инверторный кондиціонер;
  • у виробів тривалий термін експлуатації.
При монтажі теплових насосів немає необхідності в установці радіаторів і трубопроводів, що сприяють заощадженню часу і засобів замовника.

Слід розуміти, що ефективність роботи такого агрегату в першу чергу залежить від температури повітря довкілля. Дізнатися детальніше про теплові насоси MYCOND Arctic Home Basic, можна на сайті mycond-heatpump.com.ua/ua/.

Поради і рекомендації

Тепловий насос - устаткування технічно складне і досить дороге, тому підходити до його вибору слід з великою відповідальністю.

Щоб не бути голослівними, приведемо дещо цілком конкретним рекомендацій.
 
1. Ніколи не приступайте до вибору теплового насоса без попереднього проведення розрахунків і створення проекту.

2. Довірити проектування, монтаж і сервісне обслуговування теплового насоса і системи опалювання слідує тільки професіоналам.

3. Радимо вам віддати перевагу тепловому насосу виробництва Mycond Arctic Home Basic, який найкраще підходить для опалення квартир, та невеликих приватних будинків. Нехай вас не бентежить той факт, що він дорожчий за китайське або російське устаткування. При включенні в кошторис вартості робіт по монтажу, запуску і відладці усієї системи опалювання різниця в ціні насосів буде практично непомітна. Та зате, маючи у своєму розпорядженні MYCOND Arctic Home Basic, ви будете упевнені в його надійності, оскільки висока ціна насоса - це лише результат використання при його створенні сучасних технологій і високоякісних матеріалів.


Схожі матеріали:
👁 382
Категорія: Прес-реліз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ