Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.10.2020

Что такое зубные импланты, больно их ставить и как долго служат?


Зубні імпланти — це не звичайна процедура лікування зубів.


Зубні імпланти часто застосовуються в стоматологічній галузі для пацієнтів, які страждають захворюваннями зубів. Це процедура по відновленню системи зубів часто є єдиним варіантом, який залишається застосовувати стоматологам для пацієнтів, після втрати зубів.

Скільки коштує зробити зубні імплантати

Ціна зубних імплантів залежить від ряду стоматологічних особливостей. Зокрема, безпосередньо залежить від ситуації, з якою звернувся пацієнт в стоматологічну клініку. Чим гірша ситуація з зубами, тим більше буде вартість. Якщо ж із зубною системою не все так сумно, то імплантація зубів під ключ може обійтися не в надто велику суму.

На вартість впливають такі особливості:

  • Ціна за імплант;
  • Вартість перехідника для установки коронки;
  • Вартість коронки і різновид коронки, яка може бути як тимчасовою, так і постійною;
  • Вартість робіт стоматолога, який спеціалізується на хірургічному втручанні - якщо роботу виконує новачок, то вартість може бути не така велика. Якщо ж роботу веде професійний стоматолог, який має великий практичний досвід за плечима, то вартість роботи професіонала буде значною. Рекомендуємо вибирати професійних лікарів, так як це буде виступати гарантією того, що процедура імплантації зубів пройде з високою якістю.

Що таке зубні імплантати

Зубні імпланти — це не звичайна процедура лікування зубів. Як правило, це один з останніх етапів по збереженню зубів, коли останні або повністю були втрачені, або сильно постраждали від ударів або хвороб карієсу. Як правило, якщо справа дійшла до зубних імплантів після хвороби карієсу, то це означає, що пацієнт досить сильно запустив зубну хвороба і довго не звертався до стоматологів за чищенням зубів і допомогою.

Зубні імпланти часто представляють собою виріб з титану, який відновлює цілісність ряду зубів. Зовнішній вигляд зубного імпланта нагадує звичайний гвинт, який встановлюється в зубну кістку. Зокрема, в нижню або верхню щелепу. Зубні імпланти стають найбільш оптимальним варіантом для тих пацієнтів, які не хочуть носити знімні протези.

Что такое зубные импланты

Наскільки боляче ставити зубні імплантати

Деякі пацієнти бояться ставити зубні імплантати і надають перевагу знімним протезам з тієї причини, що бояться жахливого болю під час установки імплантів. Однак, боятися тут нічого. Установка імплантів відбувається без болю, так як стоматологи застосовують анестезію. У підсумку, коли пацієнт лежить в кріслі, то ніякого болю немає. Біль може з'явитися тільки після того, як пройде дія анестезії. Це вважається нормальним явищем.

Як довго служать зубні імплантати

Термін служби зубних імплантів становить від 5 до 15 років. На термін впливає відразу кілька факторів: матеріали, які застосовувалися стоматологом, а також якість самої установки зубних імплантів. Якщо матеріали неякісні і підібрані найдешевші, а встановлював імпланти стоматолог-новачок за мінімальні гроші, то не варто дивуватися, що через деякий час вироби прийдуть в непридатність і імпланти доведеться міняти.

Якщо ж вибирати якісні матеріали, а також звертатися до професійних стоматологам в авторитетні стоматологічні клініки, то зубні імплантати прослужать тривалий час.

Ми рекомендуємо звертатися в професійні стоматології де працюють лікарі з великим досвідом роботи, наприклад, таку як стоматологія Giorno Dentale в Києві.



Схожі матеріали:
👁 328
Категорія: Прес-реліз
Теги: Зубні імпланти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ