Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.02.2013

ДАІшники Полтавщини тепер не будуть засідати по кущах


Зі слів ДАІшників, практика «ховатися в кущах» в ДАІ Полтавщини жорстко викорінюється


ДАІшники Полтавщини тепер не будуть засідати по кущах

На Полтавщині даішники припинили практику «ховатися в кущах». Про це на прес-конференції в УДАІ УМВС України в Полтавській області повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції Юрій Сулаєв. Самі правоохоронці впевнені, що така практика не є ефективною й негативно впливає на взаємодію з водіями:

— Наша політика — категорично відмовитись від практики «засідок». Й зараз автоінспектори не сидять у «засідках». Якщо ж ви зустріли на Полтавщині таких інспекторів, то повідомляйте нам, бо УМВС жорстко реагує на таких «засадчиків».

На даний момент вже немає вимог до здачі планів, тобто автоінспектор не повинен виконувати норми по кількості складених протоколів. Міліціонер повинен попередити автопригоду й його основна задача створити гарну ситуацію на автошляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В связи с изменением местонахождения передатчиков в г. Гребенка "Новый канал" переоформил лицензию на вещание

Також, як зазначив Юрій Сулаєв, на Полтавщині, як і в Україні, є проблема недовіри до інспекторів. У людей складається враження, що головною метою даішника є виписка штрафів.

Однак, автоінспектори такі ж люди, як і інші, що виконують свою роботу. Правоохоронці закликають бути чемними та конструктивно реагувати на ситуацію, коли вас зупинив інспектор.

Схожі матеріали:
👁 1290
Категорія: Актуально
Теги: автоінспектори, Юрій Сулаєв, Полтавщина, умвс, УДАІ, село Літки, правоохоронці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ