Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2019

Де купити якісну оперативну пам'ять?


Оперативна пам'ять від такої знаменитої компанії, як Kingston - має довічну гарантію


Оперативна пам'ять, разом з процесором, відповідає за швидкодію комп'ютера і інших мобільних пристроїв. У простолюдді оперативну пам'ять називають просто оперативкою, а по науковому - ОЗУ (оперативний пристрій, що запам'ятовує), по-англійськи RAM.

Завдання оперативної пам'яті - зберігати код, який виконується процесором, проміжні дані. По суті від об'єму оперативної пам'яті залежить швидкість виконання тих або інших операцій на комп'ютері. Багато хто помилково вважає, що тільки процесор впливає на швидкодію і женуться за заповітними гігагерцами. Але навіть найшвидший і сучасніший процесор при невеликій кількості оперативної пам'яті працюватиме погано.
 

Оперативная память G.Skill Aegis DDR4 2x16GB
 

Вибираючи оперативну пам'ять, треба дивитися на ряд чинників: об'єм, робоча частота, виробник і ціна. Кожен сам може підібрати для себе максимально ідеальний варіант, наприклад в інтернет гіпермаркеті Setevuha

Якісна ОЗУ - запорука довговічної і безперебійної роботи. Вибираючи планку, треба враховувати декілька моментів:
  • виробник;
  • робоча частота;
  • об'єм.
ОЗУ на ринку представлена від різних виробників. Хтось бере ціною, хтось гарантує якість, а є і такі, хто дає довічну гарантію на свої планки оперативної пам'яті. Тут вже кожен вибирає ОЗУ під себе - можна знайти планки менш відомого бренду за доступнішими цінами, але ризики по гарантіях довговічної роботи бере на себе.

Тим же, хто не збирається економити і хоче відразу отримати якісне "залізо", варто звернути на оперативну пам'ять від такої знаменитої компанії, як Kingston - вона дає довічну гарантію на модулі оперативної пам'яті.

Об'єм RAM - пам'яті також є важливим показником. Усі знають - чим більше оперативної пам'яті, тим швидше працює комп'ютер. Для багатьох рядових користувачів це аксіома. Об'єм, безумовно, важливий, а в сукупності з високою частотою - це найвиграшніший варіант.

Де купити оперативну пам'ять?

Якщо ви наважились вдосконалити свій комп'ютер і купити ОЗУ, але ви не професійний в цій справі, то обов'язково потрібна консультація фахівця. Співробітники компанії "Сетевуха" - професіонали в області комп'ютерного і мережевого устаткування, а також їх компонентів. Вони завжди допоможуть вам вибрати правильну модель ОЗУ, запропонують вибір модулів надійних виробників.

Схожі матеріали:
👁 629
Категорія: Прес-реліз
Теги: Оперативна пам'ять, озу, частота




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ