Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.07.2019

Де орендувати навантажувач недорого та без проблем


Переваги і вигоди оренди автонавантажувачів:


Практично на всіх вітчизняних підприємствах, де доводиться виконувати розвантаження та завантаження транспортних засобів, штабелювати вантажі та переміщати їх по внутрішній території, для цих цілей залучаються різні види підйомно-транспортної техніки, серед якої найбільш затребуваними є вилкові автонавантажувачі. Однак нові такі машини коштують досить недешево, і тому у багатьох компаніях вважають за краще не купити, а взяти навантажувач в оренду.


автонавантажувач
 

Компанія Denal Group ось уже багато років спеціалізується на наданні послуг оренди автонавантажувачів. Досвідчені фахівці цієї організації завжди готові проконсультувати щодо вибору найбільш підходящої складської спецтехніки. В асортименті компанії - сучасні автонавантажувачі від провідних японських і європейських виробників (Toyota, Still, Jungheinrich, BT тощо) вантажопідйомністю від 1800 до 3500 кілограм і більше.

Клієнти можуть вибирати підйомно-транспортні машини з різними видами двигунів: дизельними, бензиновими, газовими, газобензиновими та електричними. У компанії «Денал Груп» завжди можна орендувати вилковий навантажувач із бажаними техніко-експлуатаційними параметрами за вантажопідйомністю, висотою підйому, типом щогли й іншими показниками. З урахуванням специфіки виконуваних вантажно-розвантажувальних і транспортних робіт навантажувачі можуть комплектуватися додатковим навісним обладнанням, що дозволяє розширити їх функціональні можливості.

Незалежно від року випуску, вся пропонована для оренди техніка знаходиться у відмінному технічному стані, регулярно проходить техогляд і сервісне обслуговування, що забезпечує її безперебійну та ефективну експлуатацію на об'єктах.

Переваги і вигоди оренди автонавантажувачів:

  • у наявності завжди великий вибір машин різних видів і модифікацій;
  • швидке оформлення замовлення;
  • регулярне сервісне обслуговування машини;
  • в разі поломки машини швидка її заміна іншим аналогічним навантажувачем;
  • мінімальні розцінки;
  • можливість відстрочки платежу.

Також можливе надання послуг «під ключ», що включає оренду вилкового навантажувача з професійним водієм та зі своєчасною заправкою якісним паливом. Для отримання додаткових відомостей, уточнення вартості оренди звертайтеся до менеджера Denal Group по телефону, через сервіс зворотного дзвінка або залиште заявку в онлайн формі. Адреса сайту – https://denal.com.ua



Схожі матеріали:
👁 566
Категорія: Прес-реліз
Теги: оренда, навантажувач, оренда навантажувачів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ