Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.10.2019

Де розміщувати оголошення, щоб його прочитали?


Розмістити оголошення на Slando


Якщо вам треба продати, купити, обміняти або знайти що-небудь, але ви не хочете витрачатися на рекламу, то варто подати безкоштовне оголошення. Як це зробити, читайте в нашій статті.

Кожному з нас іноді вимагається продати, обміняти або купити які-небудь товари, надати або замовити послуги. Реклама коштуватиме недешево, але є альтернативний варіант — безкоштовно розмістити оголошення.

Де розміщувати оголошення, щоб його прочитали?
 

Можна зробити це наступними способами:

Дошки оголошень в місті

Варто лише роздрукувати текст і наклеїти листівки в спеціально відведених для цього місцях. Негативною стороною цього методу буде необхідність витратити гроші на матеріали, а також час на поклейку. Крім того, немає ніяких гарантій, що вашу пропозицію побачать саме ті, хто в нім зацікавлений.

Друковані видання

Газети та журнали приймають оголошення через купони, по телефону і сайти в Інтернеті. Цей спосіб зручний, проте з розвитком технологій метод став втрачати популярність.

Тому в століття інтернету, коли вже павутиною обвито все і скрізь, найпростіше розповісти усьому місту і області і навіть усій країні про ваше бажання за допомогою безкоштовних оголошень в інеті. А потім лише устигайте відбиватися від дзвінків! І оком не встигнете моргнути, як ваша пропозиція зацікавить навіть більше людей, ніж треба.

Адже інтернет-аудиторія не чекає виходу газети по четвергах або середах, а невпинно шукає і знаходить, купує і продає, ділиться і отримує. Так влаштований світ в 21 столітті, тому всього лише і залишилося вам, що зайти на ресурс і натиснути всього декілька клавіш.

Спеціалізовані портали

Досить пройти реєстрацію на тематичному сайті Slando і дати оголошення у відповідну рубрику. Ті люди, які цікавляться вашими послугами, відразу з вами зв'яжуться. Розміщення на цьому ресурсі безкоштовно, а щоб ваше оголошення було помітніше, за певну плату воно виділяється (кольором, рамкою) і піднімається в списку.

Розмістити оголошення на Slando про роботу, а також про купівлю, продаж, оренду комерційної та приватної нерухомості або автомобілів, втрати та знахідки цінних речей ви також зможете.  Slando — портал безкоштовних оголошень для приватних осіб.

Схожі матеріали:
👁 456
Категорія: Прес-реліз
Теги: Оголошення, slando, друковані видання, Спеціалізовані портали, подати оголошення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ