Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.09.2018

Де скачати електронні підручники для школярів, – розповіла Лілія Гриневич


З 1 вересня 2018 року в Україні запроваджують нові державні стандарти початкової освіти


Де скачати електронні підручники для школярівМіністерство освіти і науки вже опублікувало всі підручники для школярів на своєму сайті.Як їх скачати, розповіла голова міністерства Лілія Гриневич під час “Години запитань до уряду” у Верховній Раді.

Ми вже до 1 вересня виклали електронну бібліотеку всіх підручників, і 1-х, і 5-х, і 10-х класів, а також багатьох інших підручників. Навіть, наприклад, ті, хто мають паперові підручники, а не хочуть носити важкий ранець, можуть скачати собі в електронну читацьку книжку всі підручники і нею користуватися”, – сказала Гриневич.

За її словами, друковані підручники для десятикласників будуть у листопаді, тож упродовж двох місяців є можливість користуватися саме електронними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слободо–Петрівська школа: Чарівна мелодія першого дзвоника

Нагадаємо, з 1 вересня 2018 року в Україні запроваджують нові державні стандарти початкової освіти, які розроблено в рамках реформи “Нова українська школа”. Деякі зміни також стосуватимуться і школярів середньої і старшої школи.

Схожі матеріали:
👁 718
Категорія: Шкільний екран
Теги: освіта, ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ, школярі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ