Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.10.2020

Де українські медсестри шукають роботу


Яким рекрутинговим сервісам можна довіряти


Під час кризи, що виникла через стрімке поширення коронавірусу, багато молодших медичних працівників опинилися без роботи. На різних сайтах розміщено від 200 до майже 700 актуальних оголошень пошукачів: фахівці готові працювати медсестрами, фельдшерами, акушерками чи адміністраторами за заробітну плату від 5 тисяч гривень. При цьому середня сума, яку вітчизняні роботодавці готові щомісяця перераховувати кваліфікованому співробітнику, майже вдвічі вища (9 тисяч гривень). Закордоном винагорода ще більш приваблива (в різних оголошеннях вказано 28–65 тисяч гривень).


Де українські медсестри шукають роботу
 

Яким рекрутинговим сервісам можна довіряти

Переважна більшість українок з профільною освітою публікує резюме медсестри на спеціалізованих веб-ресурсах. Шукають роботу і через близьких чи знайомих, а також відгукуються на вакансії у соціальних мережах, але у цих випадках шансів на успішне працевлаштування не так багато.

Щоб вберегти себе від розчарувань, зекономити час та уникнути шахрайства, варто покладатися на перевірені сервіси. Наприклад, всеукраїнський сайт jobs.ua за понад 20 років плідної праці допоміг зустрітися більш ніж 15 мільйонам пошукачів та роботодавців. Компанія оперативно оновлює базу вакансій, тож ви бачите лише актуальні оголошення. Через зручний пошук можна відсортувати їх за регіонами чи такими категоріями, як «гарячі пропозиції» або запити віп-компаній, тобто найбільш перспективних і надійних роботодавців.

Чим можуть бути корисні спеціалізовані ресурси

Окрім вільного доступу до величезної бази вакансій, сайт для пошуку роботи jobs.ua містить корисну практичну інформацію, призначену пошукачам. Це посилання на курси вивчення іноземних мов, перелік сучасних навчальних центрів, розділ про МВА-освіту в Україні та навчання за кордоном. Для тих, хто ще не визначився зі спеціалізацією чи прагне перекваліфікуватись, є поради щодо вибору професій, їх опис із зазначенням середнього рівня заробітної плати.


Де українські медсестри шукають роботу
 

У цілому сервіс доступний, простий у використанні, бо має зручний рубрикатор. Наприклад, скласти ефективне резюме навіть без спеціальних навичок можна всього за декілька хвилин: достатньо заповнити відповідну форму на сайті. Щоб пришвидшити пошук роботи, вам запропонують вказати деякі особисті та контактні дані, сферу працевлаштування, побажання щодо графіка роботи й заробітної плати, освіту, досвід та додаткову інформацію (хобі, курси, сертифікати).

Якщо хочете першими отримувати актуальну інформацію про вакантні посади, не забудьте підписатися на e-mail-розсилку. Лише один клік, і посилання на свіжі оголошення, що відповідають вашим побажанням, оперативно надходитимуть на вказану поштову скриньку, вам залишиться лише обирати.



Схожі матеріали:
👁 433
Категорія: Прес-реліз
Теги: медсестра, фельдшер, акушерка, робота




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ